Incarcator solar pliabil Choetech...
Incarcator solar pliabil Choetech...
Incarcator solar pliabil Choetech...

Incarcator solar pliabil Choetech SC001 19W 2xUSB, negru

2330045
in stoc
280,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: Choetech

Model: SC001

Material: Panouri din silicon monocristalin cu laminare ETFE + nailon

Putere: pana la 19 W (max.)

Tip conector: 2 x USB

Iesiri de putere: USB 1: 5 V / 2,4 A (max.); USB 2: 5 V / 2,4 A (max.)

Dimensiuni: 260 x 160 x 17 mm (pliat) / 530 x 260 mm (desfacut)

Greutate: 480 g


 

Incarcator solar pliabil Choetech SC001 19W 2xUSB (negru)




Choetech SC001 este un incarcator solar care va va asigura accesul constant la energie. Cu ajutorul acestuia, puteti reincarca doua dispozitive in acelasi timp. Produsul are un design pliabil si este echipat cu 3 panouri solare eficiente. Greutatea sa nu depaseste 480 g, ceea ce il face un companion ideal pentru fiecare calatorie. Este compatibil cu majoritatea dispozitivelor mobile si are o putere de 19 W. Gradul sau de protectie este IPX4, ceea ce il face rezistent la praf si apa.








2.jpg




Performanta puternica




Cele trei panouri care compun incarcatorul se caracterizeaza printr-o eficienta de 20-25%, care este de aproape 2 ori mai mare decat majoritatea produselor de acest tip. Poate incarca pana la 19 W si este echipat cu un sistem care recunoaste dispozitivele conectate, astfel incat adapteaza automat puterea si curentul la acestea.




1.jpg




Compatibilitate larga




Incarcatorul solar pliabil Choetech SC001 este echipat cu 2 porturi USB, astfel incat va incarca cu succes aproape orice dispozitiv mobil. Deoarece isi adapteaza puterea la dispozitivul in sine, este potrivit pentru incarcarea tabletelor, smartphone-urilor sau dispozitivelor mai mici precum casti, ventilatoare, ceasuri inteligente etc. Vine cu un cablu USB pentru incarcare usoara.




6.jpg



Design compact





Merita sa fiti atenti la designul incarcatorului solar - este format din 3 panouri ultra-subtiri. Este pliabila si foarte usoara. Cand este pliat, se potriveste cu usurinta in rucsac, cand este desfacut il puteti agata, de exemplu, pe un copac, geanta sau cort. Datorita unei astfel de solutii, este ideal si pentru drumetii. In plus, Choetech SC001 are un grad de protectie IPX4 si nu se teme de praf sau picaturi de ploaie, asa ca va va servi cu usurinta in orice conditii.




4.jpg





Inclus in pachet:



Incarcator inductiv x 1

cablu USB x 1

Manual de utilizare x 1




20 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.