Priza Smart WiFi Avatto N-WOT10-EU...

Priza Smart WiFi Avatto N-WOT10-EU TUYA, alb sau negru

2040017
in stoc
98,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Marca: Avatto

Model: N-WOT10-EU-B

Culoare: negru sau alb

Tensiune de intrare: 100-240 V, 50/60 Hz AC

Max. sarcina: 16 A 240 V AC

Putere maxima: 3500 W

Impamantare: Standard

Standard Wi-Fi: 2,4 GHz Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n

Consum de energie in timpul functionarii: < 1,2 W

Consum de energie in modul standby: < 0,6 W

Durata de viata: Aprox. 100.000 de utilizari

Material: sticla securizata + PC

Dimensiuni: 86 x 86 x 45 mm

Temperatura de lucru: de la -20°C la 70°C

Sisteme acceptate: iOS, AndroidAplicatieTUYA / Smart LifeCompatibilitateAmazon Alexa, Google Home

Culoare
  • Alb
  • Negru

 

Priza Smart WiFi Avatto N-WOT10-EU-B TUYA

Creeaza-ti o casa inteligenta in care traiesti bine. Priza inteligenta de perete Avatto va va permite sa controlati de la distanta dispozitivele conectate la aceasta - de exemplu, folosind aplicatia TUYA / Smart Life sau asistentul vocal (Amazon Alexa, Google Assistant). Creati programe de lucru, folositi cronometre si partajati controlul cu alti membri ai familiei! De asemenea, produsul este foarte usor de instalat si compact.

Avatto/N-WOT10-EU-B/4

Telecomanda

Esti deja in drum spre serviciu si nu-ti amintesti daca ai oprit televizorul inainte de a pleca? Acum tot ce trebuie sa faceti este sa ajungeti la smartphone-ul dvs.! Priza Avatto este compatibila cu aplicatia TUYA / Smart Life, astfel incat puteti controla de la distanta echipamentul conectat la aceasta. Astfel, puteti porni sau opri oricand dispozitivele selectate!

Avatto/N-WOT10-EU-B/6

Si mai multe posibilitati cu aplicatia

Daca doriti, partajati aparatele dvs. in aplicatie cu restul membrilor familiei, astfel incat si ei sa castige capacitatea de a le controla de la distanta. De asemenea, puteti crea cronometre si programe de lucru, precum si sa conectati priza la alte dispozitive inteligente din casa dvs. si sa automatizati functionarea acestora. Faceti ca lampa sa se aprinda la ora 6:30 cand va treziti, iar luminile televizorului si din sufragerie sa se aprinda cand intri in casa dupa ce te intorci acasa de la serviciu!

Avatto/N-WOT10-EU-B/3

Control cu comenzi vocale

Eliberati-va mainile si bucurati-va de un control si mai convenabil al dispozitivelor dvs. Stai confortabil pe canapea, nu ai smartphone-ul la indemana si vrei sa aprinzi luminile? Sau poate doar gatiti ceva si trebuie sa porniti rapid cuptorul cu microunde? Nicio problema - priza este compatibila cu asistentii vocali Google Assistant si Amazon Alexa. Acum este nevoie de o simpla comanda pentru a porni sau opri aparatul la alegere!

Avatto/N-WOT10-EU-B/1

Design atent

Pentru realizarea prizei au fost folosite materiale de inalta calitate (cum ar fi sticla calita), ceea ce se traduce prin durabilitatea acestuia. Produsul este, de asemenea, foarte usor de instalat si de curatat. In plus, il poti atasa direct pe perete, astfel incat sa nu iasa in afara si sa ocupe mai putin spatiu. Exista si un dispozitiv special de blocare care va va permite sa protejati priza pentru copii.

Avatto/N-WOT10-EU-B/2

Culoare
Alb
Negru
48 Produse
6976037360551
N-WOT10-EU-B
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.