Priza inteligenta NEO, WiFi, TUYA,...
Priza inteligenta NEO, WiFi, TUYA,...
Priza inteligenta NEO, WiFi, TUYA,...
Priza inteligenta NEO, WiFi, TUYA,...
Priza inteligenta NEO, WiFi, TUYA,...
Priza inteligenta NEO, WiFi, TUYA,...

Priza inteligenta NEO, WiFi, TUYA, 16A, monitorizare consum

2280089
in stoc
42,99 lei
Cu TVA

Specificatii:

Producator: Neo

Model: NAS-WR10W

Tensiune nominala: AC110-230V±10%, 50/60Hz

Curent nominal: 16 A

Conexiune wireless: 2,4 GHz

Protocol: IEEE 802.11 b/g/n

Raza de operare: 45 m

Temperatura de lucru: 0°C~40°C

Umiditate de functionare: 20%~85% RH

Compatibilitate: Amazon Alexa, Google Assistant

Dimensiuni: 50 × 50 × 85 mm

 

Priza inteligenta WiFi NEO NAS-WR10W TUYA 16A

Vrei sa-ti faci casa mai inteligenta? Priza inteligenta va poate face posibil! Va permite sa va controlati convenabil aparatele electrocasnice. Prezinta compatibilitate cu Google Assistant, Amazon Alexa sau SmartThings, astfel incat sa il puteti controla cu usurinta cu vocea. Nici conectarea la acesta nu va fi o bataie de cap, deoarece accepta conectivitate wireless de 2,4 GHz si protocolul IEEE 802.11 b/g/n.

Neo/NAS-WR10W-16A/3

Casa inteligenta

Cu Smart Plug, va puteti crea cu usurinta casa inteligenta de vis! Puteti controla convenabil dispozitivul de la nivelul telefonului, ceea ce va face sa aveti control asupra aparatelor dvs. de casa, indiferent unde va aflati! Puteti conecta cu usurinta dispozitive precum o masina de spalat, ventilator, frigider, televizor, lampa, cuptor cu microunde, dar nu numai! Aveti control fara probleme asupra tuturor!

Neo/NAS-WR10W-16A/2

Confort de utilizare

Nu va fie teama de configurarea si instalarea complicate. Cu priza Neo te vei conecta rapid si usor! Tot ce trebuie sa faceti este sa va conectati la Internet, sa descarcati o aplicatie dedicata, apoi sa adaugati dispozitivul la ea. In plus, functioneaza cu cele mai populare platforme precum Amazon Alexa, Google Assistant si SmartThing, astfel incat sa il poti controla cu vocea.

Neo/NAS-WR10W-16A/4

Control usor

Puteti controla priza inteligenta de pe telefon. Datorita unei aplicatii dedicate, veti putea porni sau opri dispozitivele conectate, indiferent de locul in care va aflati! De asemenea, va permite sa controlati consumul de energie in timp real.

Neo/NAS-WR10W-16A/5

Securitate

Priza inteligenta Neo este si o garantie a securitatii. Este echipat cu o functie inteligenta de blocare pentru copii, astfel incat sa fii sigur ca cei mai mici membri ai familiei tale vor fi protejati in mod corespunzator de soc electric. In plus, atunci cand alimentarea de acasa este oprita, setarile dvs. vor fi pastrate. Acest lucru nu numai ca va ofera un sentiment de siguranta, dar va asigura si confortul.

Neo/NAS-WR10W-16A/1

923 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.