Priza inteligenta Sonoff S60 TPF,...
Priza inteligenta Sonoff S60 TPF,...
Priza inteligenta Sonoff S60 TPF,...
Priza inteligenta Sonoff S60 TPF,...
Priza inteligenta Sonoff S60 TPF,...

Priza inteligenta Sonoff S60 TPF, WiFi, cu monitorizare energie

2080219
in stoc
75,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Alimentare: 110-240V

Putere nominala (curent): 4000W (16A)

Conectivitate: Wifi 802.11 b/g/n (2.4GHz)

Numar de bande: 1

Buton fizic de pe dispozitiv: da

Monitor consum: Da

Istoric: Da (istoric activat/dezactivat in aplicatia ewelink)

Program: Da, 8 cronometre activate/dezactivate in modul offline

Protectie la supratensiune: da

Control vocal: Amazon Alexa, compatibil cu asistentul Google

Dimensiuni (cm): 5 x 5 x 2,6 cm

 

Sonoff S60 este cea mai recenta versiune a popularelor mufe inteligente WiFi, aceasta este versiunea standard UE (Tip F). In comparatie cu versiunea anterioara, ofera masurarea puterii, precum si protectie la supratensiune. Are o dimensiune mica si compacta si are cip ESP32-C3 la bord.

Ca solutie Plug & Play, transforma cu usurinta o priza traditionala de perete intr-o priza inteligenta si o puteti controla de la distanta prin aplicatia eWeLink (de pe un telefon inteligent iOS sau Android). Puteti seta porniri/opriri programate o singura data si repetate, adaugati temporizator si control al buclei, puteti seta starea de pornire (ON / OFF / ULTIMA STARE) si, de asemenea, pornirea si oprirea automata (inch) sunt toate caracteristicile acceptate .

Dispozitivul stocheaza date de consum de energie electrica in valoare de 6 luni la intervale de ora in cloud-ul eWeLink, arata un grafic de consum in aplicatie si, de asemenea, datele din istoricul consumului pot fi descarcate.

Aplicatia arata curentul (A), tensiunea (V) si puterea (W) in timp real, precum si consumul (kWh) pentru ziua, cu o zi inainte si pentru intreaga luna. In aplicatie, este, de asemenea, posibil sa creati o scena cu conditia: daca puterea in timp real, consumul zilnic sau consumul lunar curent este mai mare decat o valoare setata (de exemplu, daca consumul lunar este mai mare de 39,99 kWh, atunci opriti priza inteligenta si trimiteti o notificare „Limita de consum lunara de 40 kWh atinsa” catre smartphone).

Desigur, dispozitivul are si un buton fizic ON/OFF, astfel incat sa puteti porni/opriti usor priza de pe dispozitiv. Accesul de la distanta poate fi partajat si cu membrii familiei sau cu altii. Perfect pentru controlul inteligent al aparatelor de uz casnic si de birou. Va permite sa porniti si sa opriti in mod convenabil aparatele de la distanta inainte de a ajunge acasa si sa programati in mod convenabil oprirea pentru a economisi energie si bani.

Puterea maxima de iesire a prizei inteligente Sonoff S60: 4000W (16A), de obicei capabila sa controleze incalzirea electrica sau alte dispozitive de inalta performanta.

De asemenea, accepta comutarea impulsurilor / oprirea temporizata

Caracteristicile produsului:

  • Durabilitate excelenta - Accepta curent si putere nominale ridicate si functioneaza stabil pentru o lunga perioada de timp. (Pana la 4000W / 16A).
  • Versiunea UE – Indeplineste standardele UE, are certificat CE.
  • Pornirea/Oprirea de la distanta – Oricand, oriunde, de acum inainte puteti porni si opri toate aparatele conectate de la distanta.
  • Stare in timp real – Vedeti starea reala ON / OFF a prizei inteligente.
  • Aplicatie mobila – Aplicatie mobila gratuita pentru iOS si Android: eWeLink.
  • Monitorizarea starii – Puteti verifica starea reala a prizei (pornit sau oprit) in aplicatia mobila.
  • Programare – Diverse functii de cronometru disponibile: programat o singura data si regulat (in fiecare saptamana) pornit/oprit, numaratoare inversa/cronometru, bucla.
  • Partajati controlul – Controlati dispozitivul impreuna cu membrii familiei dvs.
  • Controlul grupului – Grupati dispozitivele de tip similar intr-un singur grup si porniti / dezactivati mai multe dispozitive cu o singura atingere.
  • Scena – Porniti/Opriti mai multe dispozitive cu o singura atingere.
  • Scena inteligenta – Activata/dezactivata de temperatura, umiditate, miscare sau alti senzori (vanduti separat).
  • Compatibilitate – Functioneaza perfect cu Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT si Google Nest.
  • Date despre istoricul consumului pe 6 luni – Datele despre consumul de energie (exacte la ore) pot fi pastrate pana la 6 luni, care pot fi exportate in Excel pe telefonul dvs.
  • Afisarea parametrilor electrici – Urmarirea puterii, curentului, tensiunii si consumului de energie cumulat al aparatelor dumneavoastra in timp real in aplicatia mobila.
  • Trimiteti o notificare (mesaj push) la o valoare setata a consumului sau a puterii – Puteti, de asemenea, sa setati dispozitivul sa trimita un mesaj push catre aplicatie peste o limita de consum zilnic sau lunara stabilita sau daca consumul in timp real este mai mare decat un set valoare.
  • Protectie la suprasarcina (OPS) – Puteti seta puterea, curentul si pragul de tensiune. Odata ce orice conditie este indeplinita, S60 va fi oprit pentru a va proteja aparatele.
  • Iluminare partiala (complementara) si protectie la supratensiune – Opriti instantaneu tensiunea inalta generata de lovitura de iluminat sau de alimentare instabila atunci cand tunet (numai protectie partiala-complementara).
  • Protectie la scurtcircuit intern - Cand componentele interne sunt deteriorate si provoaca un scurtcircuit, siguranta va fi siguranta automata pentru a proteja dispozitivul.
  • Durata mare de comutare a releului - releul poate fi comutat de 40000 de ori.
  • Protectia copiilor – impiedica copiii sa introduca degetele sau alte obiecte in orificiile mufei.


24 Produse
Niciun review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.