Controler de jocuri wireless iPega...
Controler de jocuri wireless iPega...
Controler de jocuri wireless iPega...
Controler de jocuri wireless iPega...

Controler de jocuri wireless iPega PG-9083A cu suport pentru smartphone

2160029
Lipsa stoc - in curs de reaprovizionare
180,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: iPega

Model: PG-9083A

Culoare: Camuflaj

Conexiune: cu fir / Bluetooth

Versiunea Bluetooth: 5.0

Raza de actiune Bluetooth: 8m

Raza de extindere a manerului: 28 cm

Capacitate baterie: 400mA

Curent de functionare: 15mA

Tensiune de operare: DC 3.7V

Tensiune de intrare: DC 5V

Curent de intrare: 500mA

Timp de functionare cu o singura incarcare: aproximativ 15h

Timp de incarcare aprox. 3h

Timp de lucru in modul standby: pana la 30 de zile

Port de incarcare: Micro-USB

Numar de butoane programabile: unul

Touchpad: Nu

Vibratie: Nu

Difuzor incorporat: Nu

Intrare audio jack de 3,5 mm: Nu

Compatibilit

 

Controler de jocuri iPega PG-9083A



Du-ti jocul la urmatorul nivel si bate noi recorduri. Controlerul de gaming iPega este compatibil cu Android si iOS si, cu o latime reglabila de pana la 280 mm, poate gestiona o mare varietate de dispozitive - inclusiv smartphone-uri si tablete. Bluetooth 5.0 garanteaza o conexiune stabila si rapida. De asemenea, este posibil sa conectati dispozitivul cu un cablu, astfel incat sa va puteti juca confortabil si pe un PC sau PS3. Bateria de lunga durata asigura pana la 15 ore de utilizare a PG-9083A, iar designul ergonomic inseamna ca va puteti bucura de un joc prelungit fara sa va obositi.




1.jpg




2 optiuni de conectivitate




Puteti conecta controlerul in 2 moduri - fara fir sau cu un cablu. Conectivitatea Bluetooth 5.0 va va permite sa uitati de orice problema de transmisie a semnalului. PG-9083A ofera o conexiune rapida, stabila si fiabila - intarzierile neasteptate sau balbaiala nu va vor mai sta niciodata in cale! De asemenea, puteti conecta dispozitivul prin cablu - de exemplu, la un computer sau o consola.




6.jpg





Design perfect gandit




Controlerul se distinge prin design-ul alunecant, datorita caruia ii puteti regla latimea. Asta inseamna ca poti amplasa cu usurinta un smartphone sau o tableta cu dimensiuni de 13-28 cm pe el. Dispozitivele pot fi montate atat pe orizontala, cat si pe verticala - ramane la latitudinea dvs. sa decideti cum va va fi mai confortabil. Glisorul situat pe spatele controlerului va permite sa blocati latimea setata, garantand stabilitatea necesara.





4.jpg





Compatibilitate larga




Joaca pe hardware-ul tau preferat fara obstacole. PG-9083A este compatibil nu numai cu telefoanele si tabletele care ruleaza Android 6.0+ sau iOS 11.0-13.3.1, ci si cu PS3, Nintendo Switch si Windows PC, printre altele. Acest lucru va ofera posibilitati aproape nelimitate. Indiferent pe ce va place sa jucati - iPega va va ajuta sa castigati!




8.jpg




Design ergonomic




Joaca ore in sir fara sa-ti faci griji pentru durerea incheieturii sau oboseala. Controlerul este conceput pentru a va oferi un confort maxim. Fabricat din materiale durabile, dar placute la atingere - se potriveste perfect in mainile tale si nu va aluneca din ele. Butoanele plasate in locuri usor accesibile fac jocul si mai placut - urmatorul record este mai aproape decat credeti!




3.jpg





Timp lung de lucru - incarcare convenabila




Uita de intreruperile neasteptate si nedorite din joc. Controlerul este echipat cu o baterie de 380 mAh de lunga durata, care ofera un timp de lucru de pana la 15 ore. Il incarcati cu cablul microUSB inclus. De asemenea, puteti utiliza controlerul in timp ce se incarca - astfel incat nici macar nu trebuie sa intrerupeti jocul!




10.jpg




Setati continutul




  • Gamepad
  • Manual de utilizare
  • Cablu micro USB


Niciun review
Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.