Telecomanda 1 canal, xComfort CHSZ-01/05

Telecomanda 1 canal, xComfort CHSZ-01/05

2020050
Lipsa stoc - in curs de reaprovizionare
330,00 lei
Cu TVA

Telecomanda 1 canal transmite un semnal catre actuatoarele xComfort din instalatiea electrice atunci cand este apasat butonul. Dispozitivul mobil este alimentat de o baterie CR2430 - inclusa. Semnalul poate fi alocat functiei de alarma de exemplu. Daca telecomanda 1 canal este atribuita la un actuator functioneaza ca si comanda impuls si poate prelua rolul oricarui intrerupator.

Un LED va spune utilizatorului daca semnalul a fost trimis si, de asemenea, daca a fost inteles si reconfirmat corect. Telecomanda este usor de fixat la inelul de cheie. Dar este posibil, de asemenea, sa fie montat pe un perete fix cu ajutorul unui magnet (optional se comanda separat).

 

Sistemul Smart Home xComfort

EATON xComfor - Propriul tau majordom digital

 

Indiferent de luxul tau de zi cu zi, xComfort este raspunsul. xComfort este propriul tau majordom care iti sta tot timpul la dispozitie indiferent daca esti acasa sau in alta tara pe glob. Deoarece xComfort este un sistem wireless, nu aveti nevoie de fire la si de la intrerupatoare, termostate sau senzori. Cu ajutorul sistemelor integrate de la xComfort fie ca vrei sa aprinzi/stingi luminile sau sa controlezi temperatura in casa, sa monitorizezi casa pe tot timpul zilei sau sa controlezi diverse aparate electronice din casa, se poate. Sistemul te ajuta sa iti creezi diverse scenarii in functie de propriile preferinte de exemplu sa uzi gradina la ora 5 dimineata cand toata lumea doarme sau sa tragi jaluzelele dupa-amiaza cand soarele este mai puternic pe anumite camere si nu esti neaparat acasa. Poti sa setezi sa se aprinda lumina de cate ori ai treaba in beci sau sa iti porneasca alarma si sa aprinda toate becurile atunci cand cineva neavizat ti-a calcat proprietatea. Sistemul xComfort este un sistem complex care dispune de diverse elemente de automatizare ce odata conectate iti stau la dispozitie fie ca esti in sufragerie si vrei sa vezi un film sau cand esti plecat in delegatie si vrei ca cei dragi sa nu iti simta lipsa. 

 

Totul se intampla cu o singura atingere

 

Controlul luminilor este unul dintre cele mai vizibile lucruri pe care le puteti face cu xComfort. Iluminarea ambientala creeaza dispozitia potrivita. Actuatorul on/off 10A de la Eaton xComfort este recomandat a fi integrat intr-un proiect complet de automatizare a casei cu sistemul SMART home xComfort sau se poate folosi local acolo unde doriti sa extindeti functionalitatiile existente. Se poate monta in spatele lustrei sau la orice dispozitiv de iluminat din casa si cu ajutorul unui comutator sau telecomenzi wireless ce nu necesita fire acesta inchide si deschide circuitul dorit. Datorita sistemului inteligent poti sa grupezi mai multe astfel de intrerupatoare pe un singur comutator sau telecomanda wireless sau poti sa conectezi mai multe comutatoare sau telecomenzi pe un singur intrerupator. In felul acesta poti aprinde lumina in incapere indiferent pe ce usa ai intrat (tip cap-scara) sau poti sa aprinzi unul sau mai multe corpuri de iluminat in acelasi timp (ex: intrarupator general pe toata casa). 

Iluminat%20one%20switch%5B1%5D.png

 

Iluminat%20two%20switch.png

Mobilitate si posibilitati multiple

Telecomenzile xComfort iti ofera aceleasi beneficii ca un comutator standard dar avand in vedere dimensiunile reduse se poate atasa cu usurinta la inelul de chei sau se poate pastra in masina si cu ajutorul lui si a unui actuator CJAU-01/02 (2020012) poti oricand opera usa de la garaj sau poarta. O astfel de automatizare iti extinde functiile si posibilitatiile casei tale inteligente. Intr-un mod similar aceasta telecomanda se poate folosi pentru multe alte automatizari precum controlul perdelelor sau a draperiilor sau controlul jaluzelelor exterioare.

In cadrul sistemului xComfort exista telecomenzi cu 1, 2 sau 12 canale in functie de complexitatea functiilor care le aveti de controlat. Spre exemplu intr-o camera puteti sa controlati de la ventilatie, aer conditionat, lumina, perdele, jaluzele si draperii de pe aceeasi telecomanda.

Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.