Senzor usi/geamuri xComfort CDWA 01 3x

Senzor usi/geamuri xComfort CDWA 01 3x

2020212
Lipsa stoc - in curs de reaprovizionare
389,00 lei
Cu TVA

Senzorul xComfort pentru usi/geamuri este un senzor wireless cu forma ingusta ce monitorizeaza statusul inchis/deschis pentru usi sau geamuri dar in acelasi timp se pot folosi pentru automatizari mai ample (incalzire, ventilatie, control jaluzele ...) atunci cand sunt incluse in configuratii SmartHome.

 

Caracteristici:

 

  • Functioneaza pe baza de baterie (pe standardul CR2) cu durata de viata lunga (5 ani)
  • Instalare foarte usoara pe baza de adeziv sau prin prindere in suruburi
  • Pachetul include distantiere pentru adaptarea la diverse tipuri de geamuri/usi
  • Design subtire si compact ce se adapteaza pe diverse culori de rame
  • Compatibilitate cu sistemul RF Smart Home de la xComfort 868
Culoare
  • Maro
  • Alb mat
  • Alb lucios de trafic
  • Gri antracit

 

 

 

Senzorul de usi geamuri de la xComfort este folosit prin montarea pe usi/geamuri, pentru monitorizarea starii acestora (deschis/inchis). Prin culorile multiple disponibile si datorita sistemului foarte simplu de prindere acesti senzori se integreaza foarte usor in spatiul in care sunt instalati.

 

 

 

Prin integrarea in sistemul SMART HOME oferit de xComfort functia de monitorizare usi/geamuri va poate aduce pe langa siguranta si reducere de costuri. Puteti sa vedeti mai jos cateva exemple de cum se pot folosi:

 

Posibile aplicatii

Reducere consum: De indata ce a fost deschisa o usa sau un geam senzorul xComfort va seta sistemul de incalzire pe modul Frost Protection in felul acesta va reduce consumul ne-incalzind o camera in care sunt pierderi de energie. De indata ce geamul/usa este inchisa incalzirea revine la modul setat initial si reporneste incalzirea respectiv racirea camerei.

 

Siguranta: Odata ce o usa sau un geam a fost deschisa in momentul in care sistemul Smart Home este setat in modul AWAY o notificare de efractie va este trimisa astfel incat puteti sa reactionati. Totodata va poate anunta chiar in momentul setarii de stare "AWAY" ca aveti un geam ramas deschis.

 

Confort: Odata ce usa sau geamul a fost deshisa la iesirea pe terasa sau in curte senzorul va da comanda de ridicare jaluzele sau va bloca inchiderea jaluzelelor pentru a evita accidentarile sau deteriorarea geamurilor.

 

Cresterea Confortului: Odata ajuns acasa si daca este seara/noapte sistemul va poate aprinde automat lumina in casa sau in combinatii de iluminat va poate seta lumina in anumite stari predefinite. Totodata se poate seta ca pentru camerele de depozitare/tehnice/beci odata ce usa este deschisa sa aprinda lumina urmad sa o stinga automat odata ce usa a fost inchisa.

 

 

Solutia wireless pentru automatizare cladiri xComfort

 

xComfort este solutia wireless, robusta si sigura oferita de EATON pentru automatizarea cladirilor rezidentiale si a cladirilor mici de birouri ce odata instalat va aduce posibilitatea de monitorizare si reducere costuri. Datorita functiilor wireless si a dispozitivelor de dimensiune mica, dispozitivele oferite de xComfort se potrivesc atat pentru cladiri noi cat si pentru proiecte de renovare.

9010238110403
CDWA-01/3a
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.