Purificator de aer, Airmaster SMART...
Purificator de aer, Airmaster SMART...
Purificator de aer, Airmaster SMART...
Purificator de aer, Airmaster SMART...

Purificator de aer, Airmaster SMART Petoneer, ionizare, UV-C

2190004
Ultimele produse in stoc
498,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Alimentare: 220V-240V 50/60Hz

Putere maxima: 20W

Tip filtru: HEPA

Recomandat pentru incaperi: pana la 15mp

Conectivitate: Wifi 2.4GHz 802.11 b/g/n

Control de la distanta: Smart Life app

Functii: Ionizare, Purificare, Elimina mirosurile neplacute, Sterilizare UV-C, Antibacterian, Display digital

Nivel zgomot: 30dB

Dimensiuni (mm): 180mm x 180 x 240mm

 

Purificator de aer smart, Petoneer AirMaster, Alb, WiFi, Ionizare, Purificare in 5 etape, Lumina UV-C, Eficienta 99%, Ecran tactil, 30 dB, 180x180x240 mm

Petoneer AirMaster

Experimenteaza un sistem de purificare a aerului redefinit pentru tine si animalul tau de companie. Cu purificarea constand din 5 etape - sterilizare cu lumina UV-C, filtru de carbune activ, fotocataliza, ionizare si ozonare - veti experimenta aer de cea mai inalta calitate. Purificatorul AirMaster de la Petoneer ofera cel mai inalt nivel de curatare combinat cu usurinta in utilizare, dimensiune portabila, design elegant si control dintr-o aplicatie.

Tehnologie care depaseste purificarea traditionala

Radacinile oxidarii fotocatalitice dateaza din programele spatiale NASA. Cu aceasta solutie, astronautii au reusit sa purifice aerul si apa in misiuni spatiale provocatoare. Cu toate acestea, tehnologia si-a gasit aplicatii si pe pamant. Cu oxidarea fotocatalitica inspirata de NASA, Petoneer AirMaster depaseste sistemele traditionale de purificare, nu numai prin eliminarea mirosului neplacut si a prafului, ci si prin reducerea efectiva a poluantilor atmosferici nocivi. Folosind acest dispozitiv de ultima generatie, veti avea grija in mod corespunzator de sanatatea dumneavoastra si a animalului dumneavoastra de companie.

Cataliza si descompunere eficiente

Filtrul fotocatalizator catalizeaza activ folosind lumina ultravioleta pentru a descompune eficient bacteriile, virusii, mirosurile, compusii organici volatili, PM2.5 si alti poluanti gazosi. Unitatea transforma aceste substante nocive in apa inofensiva si dioxid de carbon. Purificatorul asigura sterilizare si dezodorizare cu niveluri de eficienta de pana la 99%.

Operare intuitiva

Ecranul tactil din sticla LED al unitatii este fabulos de usor de utilizat si raspunde instantaneu la fiecare atingere. Datorita faptului ca nu are butoane, se curata foarte usor. Totusi, acesta nu este sfarsitul posibilitatilor de a controla purificatorul. Aplicatia Petoneer va permite sa monitorizati si sa controlati functionarea acesteia oriunde si oricand. La iesirea din casa, il poti folosi pentru a activa modul Away, astfel incat sa te poti bucura de aer proaspat cand te intorci acasa.

Aliatul tau in lupta impotriva bacteriilor, alergenilor si virusilor

Datorita tehnologiei de descompunere a ozonului, dispozitivul este capabil sa ajunga in fiecare colt al incaperii, chiar si in cele mai inaccesibile, si sa inhibe cresterea bacteriilor, oferindu-va aer proaspat si curat. Generatorul este capabil sa produca pana la 3 milioane de ioni negativi pe m3. Ele plutesc in aer, iar la intalnirea cu o substanta daunatoare, o inconjoara si duc la neutralizarea ei. In acest fel, bacteriile, alergenii si virusii sunt inactivati, astfel incat sa va puteti bucura de aer curat ca in padure sau langa mare.

Filtru dublu pentru o purificare mai buna

Dispozitivul se distinge printr-un filtru dublu, care este responsabil pentru o eficienta si mai mare de purificare. Filtrul fotocatalizator elimina mirosurile neplacute, inhiba cresterea bacteriilor si descompune compusii organici volatili. Filtrul de carbon, pe de alta parte, absoarbe mirosurile neplacute, eliminandu-le eficient din aer. In plus, filtrul HEPA asociat curata aerul de praf, par si particule mici. Nu trebuie sa va faceti griji pentru nimic!

UV-C si eliminarea poluarii secundare

Dupa ce au fost absorbite de filtrul de carbune activ compozit, parul sau acarienii de praf trebuie curatati suficient de repede. Daca acest lucru nu se intampla, ele pot deveni un teren propice pentru bacterii. Prin urmare, Petoneer AirMaster este echipat cu un panou UV-C care ilumineaza suprafata filtrului si, prin eliberarea radiatiilor UV cu lungimi de unda de 275 nm, suprima continuu cresterea bacteriilor si le ucide, prevenind eficient contaminarea secundara.

Dormi toata noaptea

Ti-e teama ca functionarea purificatorului va fi prea zgomotoasa? Nu fi! In modul de noapte, dispozitivul functioneaza foarte silentios, producand un nivel de zgomot de doar 30 dB. Deci, dupa cum puteti vedea, marile capacitati ale lui Petoneer AirMaster nu trebuie sa fie combinate cu generarea de zgomot enervant. Tu si animalul tau de companie puteti dormi linistiti - nimic nu va va perturba odihna.

Siguranta si simplitate

Datorita dimensiunilor sale compacte, puteti amplasa cu usurinta purificatorul oriunde in casa dvs. Fiecare colt al dispozitivului este rotunjit, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji ca va raniti cu margini ascutite. Covorasul antiderapant de pe partea inferioara ii creste efectiv stabilitatea. Designul special al sertarului face inlocuirea filtrului rapid si usor. Intrarea si evacuarea aerului la 360° asigura o curatare uniforma si eficienta a intregii incaperi. Toate acestea fac ca Petoneer AirMaster sa fie si mai functional, practic si sigur de utilizat.

Compatibil cu TUYA

Purificatorul de aer Petoneer AirMaster ruleaza pe platforma TUYA. Aceasta inseamna ca este compatibil cu alte produse care folosesc TuyaSmart.

Pentru a va oferi cea mai buna experienta de utilizator, aplicatia Petoneer este construita pe protocolul Tuya. Acest lucru il face extrem de intuitiv, usor de utilizat si totusi functional, oferindu-va o gama de capabilitati suplimentare.

2 Produse
Niciun review

2 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.