Actuator xComfort On/Off CSAU-01/01
Actuator xComfort On/Off CSAU-01/01
Actuator xComfort On/Off CSAU-01/01
Actuator xComfort On/Off CSAU-01/01
Actuator xComfort On/Off CSAU-01/01
Actuator xComfort On/Off CSAU-01/01
Actuator xComfort On/Off CSAU-01/01
Actuator xComfort On/Off CSAU-01/01
Actuator xComfort On/Off CSAU-01/01
Actuator xComfort On/Off CSAU-01/01
Actuator xComfort On/Off CSAU-01/01
Actuator xComfort On/Off CSAU-01/01

Actuator xComfort On/Off CSAU-01/01

2020009
in stoc
385,00 lei
Cu TVA

Controler inteligent on/off xComfort cu aplicabilitate larga si dimensiuni reduse

 

Modul compact ce se caracterizeaza prin dimensiuni reduse, si conectivitatea prin Radio Frecventa in protocol xComfort, folosit pentru comutarea circuitelor de alimentare pentru diverse dispozitive/echipamente (lumini, prize, ventilatie, incalzire, sistem de alarma ...) Acest dispozitiv poate fi actionat prin imperechierea cu un dispozitiv de comanda wireless xComfort (intrerupator, senzor) sau poate fi actionat prin Smart Home Controler xComfort. Pachetul nu contine dispozitivul de comanda care se poate achizitiona separat si imperechea pentru actionare.

Tip actuator

 

Exista actuatoare de 10A respectiv 16A si in acelasi timp exista 3 functii:

Modul actuator de 10A respectiv 16A (CSAU-01/01 10 respectiv CSAU-01/01 16)

Modulele de 10A repsecitv 16A sunt modulele cele mai intalnite in sistemele de automatizari. Se folosesc pentru diverse actionari de la lumini si prize la diverse echipamente de actionare ce functioneaza la reateaua de alimentare 220V. Se pot folosi pentru actionarea electrovanelor pentru diverse actionari precum irigatii, controlul alimentarii cu apa sau gaz, pornire de motoare sau alte echipamente. Se poate seta prin programare software sa functioneze sub diverse functii precum on/off, cu pornire sau oprire intarziata, impuls, cu functia de buton, sau protectie in caz de supratensiune si altele.

Modul actuator cu o intrare analogica locala 230V AC (CSAU-01/01 10i sau CSAU-01/01 16i)

Prezinta acelasi functii ca si echipamentul mai sus mentionat dar aditional prezinta o intrare de comanda de 220V ce aduce functii aditionale actuatorului. Un astfel de modul permite prin aceasta linie de comanda sa se integreze intrerupatoare standard sau alte echipamente de comanda precum senzor de miscare, presostat si multe altele.

Modul actuator cu o intrare analogica locala 230V AC si masurare de consum (CSAU-01/01 10ie sau CSAU-01/01 16ie)

Cea de-a treia posibilitate este actuatorul cu o intrare analogica si masurare de consum. Pe langa functiile mentionate mai sus acest tip de actuator are posibilitatea sa masoare si puterea consumata, tensiunea de la retea precum si intensitatea si impreuna cu softul xComfort iti poate oferi informatii de consum in timp real sau istoric la nivel de zi, luna sau an. Totodata se poate seta in cadrul softului un cost per KW si astfel puteti sa vedeti consumul atat in kW cat si in RON sau alta moneda precum a fost setata. Aceste echipamente se pot folosi in automatizari pentru consumatorii mari precum incalzire in pardoseala electrica sau sistemele de degivrare, sauna precum si motoare sau alte echipamente consumatoare unde dorim sa stim si sa monitorizam consumul. Dincolo de mediul rezidential se pot folosi si in mediul de business pentru unitatile de productie sau birouri unde se poate monitoriza consumul pe camera (in cazul hotelurilor), birou sau standul de lucru (mese de calcat, spalatorii, cuptoare, ...).

Sistemul Smart Home xComfort

EATON xComfor - Propriul tau majordom digital

 

Indiferent de luxul tau de zi cu zi, xComfort este raspunsul. xComfort este propriul tau majordom care iti sta tot timpul la dispozitie indiferent daca esti acasa sau in alta tara pe glob. Deoarece xComfort este un sistem wireless, nu aveti nevoie de fire la si de la intrerupatoare, termostate sau senzori. Cu ajutorul sistemelor integrate de la xComfort fie ca vrei sa aprinzi/stingi luminile sau sa controlezi temperatura in casa, sa monitorizezi casa pe tot timpul zilei sau sa controlezi diverse aparate electronice din casa, se poate. Sistemul te ajuta sa iti creezi diverse scenarii in functie de propriile preferinte de exemplu sa uzi gradina la ora 5 dimineata cand toata lumea doarme sau sa tragi jaluzelele dupa-amiaza cand soarele este mai puternic pe anumite camere si nu esti neaparat acasa. Poti sa setezi sa se aprinda lumina de cate ori ai treaba in beci sau sa iti porneasca alarma si sa aprinda toate becurile atunci cand cineva neavizat ti-a calcat proprietatea. Sistemul xComfort este un sistem complex care dispune de diverse elemente de automatizare ce odata conectate iti stau la dispozitie fie ca esti in sufragerie si vrei sa vezi un film sau cand esti plecat in delegatie si vrei ca cei dragi sa nu iti simta lipsa. 

 

Totul se intampla cu o singura atingere - Comutatorul inteligent on/off 10A sau 16A

 

Controlul luminilor este unul dintre cele mai vizibile lucruri pe care le puteti face cu xComfort. Iluminarea ambientala creeaza dispozitia potrivita. Actuatorul on/off 10A de la Eaton xComfort este recomandat a fi integrat intr-un proiect complet de automatizare a casei cu sistemul SMART home xComfort. Se poate monta in spatele lustrei sau la orice dispozitiv de iluminat din casa si cu ajutorul unui comutator wireless ce nu necesita fire acesta inchide si deschide circuitul dorit. Datorita sistemului inteligent poti sa grupezi mai multe astfel de intrerupatoare pe un singur comutator wireless sau poti sa conectezi mai multe comutatoare pe un singur intrerupator. In felul acesta poti aprinde lumina in incapere indiferent pe ce usa ai intrat (tip cap-scara) sau poti sa aprinzi unul sau mai multe corpuri de iluminat in acelasi timp (ex: intrarupator general pe toata casa). 

Iluminat%20one%20switch%5B1%5D.png

 

Iluminat%20two%20switch.png

 

Alege designul preferat pentru comutator wireless

 

Comutatoarele xComfort 100% compatibilitate cu ramele de 55x55 mm. Alege textura, materialul si culoarea ramei dintr-o gama foarte larga de produse de la mai multi producatori. Comutatorul fiind wireless iti permite sa il lipesti pe orice suprafata vrei.  Deoarece comutatorul nu necesita fire de conectare, functionand cu ajutorul unei baterii cu termen de viata de pana la 2 ani, poti sa lipesti comutatorul pe peretii din sticla sau faianta fara sa fie nevoie sa spargi sau sa faci modificari in casa.

Montaj%20intrerupator%20oriunde%20doresti.png

 

Materiale%20intrerupator.png

 

Montaj simplu si intuitiv acolo unde ai nevoie

 

Intrerupator%20xComfort.png

Scheme de instalare

Actuator%20on%20off%2010A%20posibilitati%20de%20conectare.jpg

 

Acest dispozitiv trebuie instalat in interiorul unei cutii de montaj (conform EN60670) si in spatele unui accesoriu sau al unei placi goale care utilizeaza cel putin 2 puncte de fixare a suruburilor pentru fixarea acestuia in cutia de fixare. Nerespectarea acestui lucru poate duce la un pericol de resedinta sau soc electric.

Continut pachet:

1 Comutator compact (actuator) on/off 10A sau 16A; schitte de montaj 

CSAU-01/01 10

CSAU-01/01 10i

CSAU-01/01 10ie

CSAU-01/01 16

CSAU-01/01 16i

CSAU-01/01 16ie

20 Produse
4015081695256
CSAU-01/01 10
Niciun review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.