Adaptor inteligent USB Sonoff micro,...
Adaptor inteligent USB Sonoff micro,...
Adaptor inteligent USB Sonoff micro,...
Adaptor inteligent USB Sonoff micro,...

Adaptor inteligent USB Sonoff micro, USB-A to USB-A

2080165
in stoc
35,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Model: Micro

Tip: Adaptor USB

Intrare: max. DC5V/2,5A

Iesire: max. DC5V/2,5A7 Nota: accepta doar protocolul de incarcare BC 1.2

Wifi: IEEE 802,11 b/g/n 2,4GHz

Material: PC V0

Dimensiuni: 45//30,5/26mm

Greutate: 17 g

Certificate: CE, FCC

 

Adaptor Sonoff Smart - Control inteligent sporit

Adaptorul functional Sonoff Micro va ofera control deplin asupra dispozitivelor dvs. inteligente. Cu ajutorul lui le vei putea controla de la distanta, de exemplu printr-o aplicatie, precum si prin voce. Dispozitivul va va permite, de asemenea, sa configurati programe. Utilizati functionalitatea acesteia pentru a va gestiona in mod optim casa inteligenta.

Telecomanda de iluminat

Sonoff Micro va ofera mii de posibilitati. Cu ajutorul acestuia puteti, de exemplu, aprinde si stinge luminile de la distanta. Cand sunteti la serviciu sau in vacanta, dispozitivul va va permite sa va simulati prezenta acasa prin controlul inteligent al luminii - descurajand astfel potentialii hoti.

Control vocal

Nu ai chef sa te ridici de pe canapea sau din pat sa stingi lumina? Dati comanda vocala corespunzatoare! Adaptorul Sonoff Micro va ofera aceasta posibilitate si va permite sa va bucurati de confortul visat. Dispozitivul este compatibil cu asistentul Google si Amazon Alexa.

Programe complexe

Programati-va dispozitivele inteligente pentru a le optimiza performanta. Lumina se va aprinde sau stinge automat la ora setata. Nu mai trebuie sa o faci manual - Sonoff Micro va face ca software-ul special sa se ocupe de asta pentru tine. 

Incarcare sigura

Adaptorul va ofera, de asemenea, posibilitatea de a preveni supraincarcarea dispozitivelor conectate la sursa de alimentare. Configurati un program pentru ca software-ul inteligent sa intrerupa automat incarcarea cand aceasta ajunge la 100%. Acest lucru va va asigura ca echipamentul este sigur si ii va prelungi durata de viata.

Confort si siguranta in utilizare

Dispozitivul este complet sigur si confortabil de utilizat. Carcasa PC V0 protejeaza impotriva daunelor. Rezistenta la temperaturi ridicate si la foc confera adaptorului o mare rezistenta. Operarea Sonoff Micro este facilitata de iesirea si intrarea de 5 V si de un buton convenabil. LED-urile indica conexiunea si functionarea Wi-Fi.

Design bine gandit

Sonoff Micro se distinge prin designul sau practic, bine gandit. Se potriveste perfect in diverse tipuri de cabluri si adaptoare USB. Dimensiunea de buzunar si greutatea minima de 17 g fac posibil sa-l iei cu tine aproape oriunde. Sonoff Micro este compatibil cu multe dispozitive - incercati capacitatile sale fara precedent.

937 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.