Electrovana SmartWise WiFi pentru...

Electrovana SmartWise WiFi pentru reteaua de apa, 1/2″ inch (DN15), PN16

2080170
in stoc
373,01 lei
Cu TVA

Supapa motorizata (DN15 / 1/2″ inch) pentru reteaua de apa este echipata cu un intrerupator compatibil cu aplicatia eWeLink, conectat la un router local Wi-Fi, permite controlul de la distanta si controlul automat al supapei cu automatizari Sonoff / eWeLink (scene) declansate de un senzor de inundatii / scurgeri de apa.

Specificatii:

Dimensiuni: 9,5 x 6.7 x 7,5 cm

Alimentare: 5V DC (adaptor de alimentare inclus)

Conectivitate: WiFI 802.11 b/g/n 2.4 GHz

Controlul aplicatiei: eWeLink

Integrari acceptate: Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Tap, Google Home, Google Nest, IFTTT (integrare IFTTT cu abonament, caracteristica Premium)

Greutate: 0,493 kg

 

Supapa de apa inteligenta unidirectionala SmartWise este un dispozitiv inteligent controlabil de la distanta pentru inchiderea si deschiderea conductelor de apa. La fel ca dispozitivele Sonoff, functioneaza cu aplicatia eWeLink, deci poate fi conectat la automatizari Sonoff / eWeLink. Este echipat cu un cip Wi-Fi incorporat, care va permite sa conectati dispozitivul direct la routerul dvs. Wi-Fi, nu este necesar un hub pentru casa inteligenta.

La fel ca Sonoff si alte dispozitive SmartWise, este compatibil cu aplicatia gratuita eWeLink, disponibila pentru telefoanele inteligente Android si iOS, asa ca functioneaza bine impreuna cu dispozitivele inteligente Sonoff.

De pe un smartphone Android sau iOS cu o conexiune la internet (Wi-Fi sau celular), il puteti deschide si inchide oricand de la distanta din aplicatia eWeLink si, desigur, puteti monitoriza starea sa actuala (deschis = PORNIT sau inchis = OPRIT). Ca si in cazul tuturor celorlalte dispozitive eWeLink, putem deschide/inchide si ca actiune programata, accepta cronometru sau ca actiune in bucla.

De asemenea, puteti seta starea implicita dupa o intrerupere a curentului (deschis/inchis/stare inainte de intrerupere) in aplicatia eWeLink.

Automatizarile Sonoff / eWeLink (scene) pot fi folosite pentru a opri automat apa in cazul unei inundatii neasteptate declansate, de exemplu, de o alerta de la un senzor de scurgere de apa SmartWise sau un senzor de scurgere de apa SmartWise Zigbee Flood.

Este alimentat de o sursa de alimentare de 5V DC, care este inclusa cu produsul.

Functionand la o presiune maxima de lucru de 16 bar (la 1-70℃), supapa inteligenta motorizata este disponibila in versiunile DN15 (cola 1/2"), DN20 (cola 3/4") si DN25 (cola 1").

Caracteristicile produsului:

  • Tip robinet cu bila: deschis/inchis
  • Presiune maxima: PN16
  • Temperatura apei: 1-70℃
  • Diametru: colt de 1/2" (DN15)
  • Filet: extern-intern (sau intern-extern, poate fi instalat in ambele directii)
  • Material: fiting: bronz, piese din plastic: PC/ABS (ignifug)
  • Tensiune: 5V DC (alimentare si cablu incluse)
  • Temperatura de functionare: -20-50 ℃
  • Umiditate de functionare: 0%-80% RH

Control:

  • Prin butonul ON/OFF de pe motor sau
  • prin internet, din aplicatia eWeLink sau
  • prin program / cronometru / bucla setat in aplicatia eWeLink (temporizatoarele sunt stocate pe dispozitiv, executate si offline), pana la 8 cronometre active acceptate sau
  • cu automatizare bazata pe platforma eWeLink (scene inteligente), de exemplu, bazata pe o alarma eWeLink pentru scurgeri de apa/inundatie.

30 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.