Releu 2 canale AQARA T2, cu contor de...
Releu 2 canale AQARA T2, cu contor de...
Releu 2 canale AQARA T2, cu contor de...
Releu 2 canale AQARA T2, cu contor de...
Releu 2 canale AQARA T2, cu contor de...

Releu 2 canale AQARA T2, cu contor de putere si functie interblocare pentru motoare

2280067
in stoc
178,00 lei
Cu TVA

Modulul de releu dublu Aqara T2 este un modul de releu inteligent cu dublu circuit, care utilizeaza comunicatia Zigbee 3.0, deci necesita o unitate centrala Zigbee (un hub Aqara) pentru functii inteligente. Este conceput pentru a putea controla contactul uscat sau comutarea tensiunii AC si DC.

Pentru functionarea acestuia sunt necesare atat firele de faza, cat si cele neutre.




Specificatii:


Alimentare: AC 220V (live si nul); AC 110V (numai sub tensiune); DC (sub 60V)

Iesire: Contact uscat - poate suporta AC 100-240V max. 10A; DC 24V-60V (24V-30V max 10A); 30V-60V max. 1A

Conectivitate: Zigbee 3.0

Numar de bande: 2

Temperatura de functionare: 10-40 o C

Protectii: suprasarcina, su

 

Modul de releu Smart Zigbee Aqara, NOU, cu 2 grupuri, cu contor de putere incorporat si mod de interblocare pentru controlul motorului.


Accepta atat comutarea contact uscat (fara tensiune), cat si comutarea DC por AC, astfel incat accepta o gama larga de aplicatii.


Poate fi folosit fie pentru a fi instalat in spatele unui intrerupator de perete traditional cu 2 butoane pentru a controla doua circuite de iluminat, fie pentru a controla motoare bidirectionale, cum ar fi umbrele motorizate, motoare pentru perdele, rulouri / capace motorizate si deschideri de porti. Poate fi folosit si pentru a „converti un comutator traditional intr-un comutator fara fir”: adica pentru a controla alte dispozitive/circuite de la comutatorul de perete prin intermediul unui hub Aqara Zigbee.

Atunci cand este asociat cu un hub Aqara, acesta poate fi controlat de la distanta de la alte dispozitive wireless Aqara, cum ar fi intrerupatoarele de perete fara fir cu doua butoane Aqara, butonul telecomenzii Aqara sau cubul de control al scenei Aqara.



Pentru functionare sunt necesare atat firele de faza, cat si cele neutre, iar ambele circuite au o intrare pentru intrerupatoare de perete, astfel incat controlerul inteligent poate fi comutat si de la un intrerupator de perete.



Iesirile „L1” si „L2” vor comuta tensiunea conectata la „L OUT”. In cazul controlului contact uscat, comutarea se face intre „L1-L OUT” si „LL OUT”. Daca dispozitivele de 230 V AC urmeaza sa fie controlate de modul, bornele „L IN - L OUT” trebuie scurtcircuitate folosind firul de scurtcircuit din cutie.

Desi iesirile pot fi comutate independent, ele sunt conectate la aceeasi borna „L OUT”, astfel incat numai acelasi nivel de tensiune poate fi utilizat pentru cele doua iesiri releu.


Datorita contorului de energie incorporat, modulul poate fi folosit si pentru a monitoriza consumul de energie al dispozitivelor controlate.

Modulul este furnizat cu un adaptor de montare care poate fi insurubat pe un perete sau montat pe o sina DIN standard, astfel incat poate fi utilizat intr-o priza de perete sau instalat pe sina DIN intr-un dulap electric sau instalat langa dispozitivul electronic (ex. lumina).


Pentru utilizare intr-o priza de perete: este recomandat sa utilizati o cutie de perete mai mare, de exemplu o cutie Kaiser octogonala, deoarece unele cutii de fiting de 65 mm nu se potrivesc cu modulul.


Modulul inteligent foloseste protocolul de comunicare fara fir Zigbee 3.0 pentru a comunica cu modulul central, astfel incat modulul necesita Aqara Hub, o unitate centrala Zigbee, pentru functiile sale inteligente si controlul de la distanta.

Poate fi asociat cu hub-ul Aqara si este compatibil cu o gama de alte sisteme: este compatibil Apple HomeKit , Google Home, Alexa, functioneaza cu IFTTT si este compatibil cu sistemele care utilizeaza standardul Matter .



Caracteristici:




Dimensiuni produs: 45,5 × 48 × 24 mm

Iesire maxima:

AC (100-250V): max. total 10A (doua circuite impreuna)

Max. 2500W (incandescent);

Max. 1A, max. 250W (LED, CFL);

Max. 1A, max. 1/4 CP (motor) M.1.


DC (24V-60V):

24-30V: Max.10A, Max. 300 W (sarcina rezistiva);

30-60V: Max.1A, Max. 60 W (sarcina rezistiva);

Compatibilitate: HomeKit, Google, Alexa si IFTTT

Numar articol din fabrica: DCM-K01

30 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.