Controler Wi-Fi Shelly PLUS i4 DC, 4...

Controler Wi-Fi Shelly PLUS i4 DC, 4 intrari digitale, 5-24V DC

2280101
in stoc
83,00 lei
Cu TVA

Specificatii:




Producator: Shelly

Model: Plus I4 DC

Dimensiuni: 37 × 42 × 16 mm

Greutate: 17 g

Temperatura de functionare: -20°C pana la 40°C

Umiditate: 30% pana la 70%

Max. Altitudine: 2000 m

Alimentare: 5-24 V DC

Consum de energie: < 1 W

Senzor de temperatura: da

Banda RF: 2400 - 2495 MHz

Protocol Wi-Fi: 802.11 b/n/g

Raza de actiune Wi-Fi: pana la 30 m

Protocol Bluetooth: 4.1

Raza de actiune Bluetooth: pana la 10 m

 

Controller/activator pentru scena WIFI Shelly PLUS i4 DC, tensiune 5-24V DC




Shelly Plus i4 DC este o intrare inteligenta de comutator Wi-Fi care va pune controlul asupra casei dvs. in mainile dumneavoastra. Acest dispozitiv compact permite activarea sau dezactivarea manuala a scenelor, initierea actiunilor sincronizate si crearea de scenarii avansate. Cu Shelly Plus i4DC, puteti controla alte comutatoare, senzori si dispozitive Shelly conectate, operate prin HTTP si MQTT.





1.jpg




Automatizare personalizata




Shelly Plus i4 DC permite crearea si controlul scenelor si actiunilor din casa dvs. Puteti activa sau dezactiva manual scenele, ajustand iluminarea, incalzirea si multi alti parametri dupa preferintele dvs. Acest instrument permite automatizarea personalizata, facandu-va casa sa functioneze in functie de nevoile dvs.




2.jpg




Telecomanda




Shelly Plus i4 DC ofera acces la distanta si monitorizare de oriunde cu o conexiune la internet. Aceasta inseamna ca va puteti controla dispozitivele chiar si atunci cand sunteti departe de casa. Indiferent daca doriti sa verificati daca ati stins luminile sau daca ati initiat o anumita scena, Shelly Plus i4 DC este gata sa functioneze.




3.jpg




Design compact





Shelly Plus i4 DC este conceput pentru a economisi spatiu. Designul sau compact permite instalarea in cutii electrice standard, in spatele prizelor electrice sau intrerupatoarelor de lumina. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la lipsa spatiului - Shelly Plus i4 DC se va adapta nevoilor dvs., indiferent unde il instalati.




5.jpg

78 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.