Releu inteligent 5V-32V cu 2 canale...
Releu inteligent 5V-32V cu 2 canale...

Releu inteligent 5V-32V cu 2 canale SmartWise, WiFi, contact uscat, comutare temporizata

2080053
Ultimele produse in stoc
109,00 lei
Cu TVA

SmartWise (compatibil Sonoff) este un releu cu 2 canale cu alimentare in 5V-32V care functioneaza cu contact uscat cu impuls sau releu normal. Releul vine fara ambalajul de plastic si suporta si functionarea in regim interblocat fiind compatibil pentru controlul motoarelor cu rotor.

Caracteristici:

Nr. Canale: 2
Dimensiuni (mm) : 67 x 41 x 20
Buton: da On/Off
Alimentare: 5V Micro USV, 7-32V DC, 7-32V AC
Tip releu: Contact uscat ce functioneaza ca on/off sau impuls
Istoric: da - on/off, in aplicatie
Tensiune maxima circuit: 30V DC ; 250V AC
Curent maximal circuit: 10A per circuit
Control Wifi: 2.4 GHz (802.11 b/g/n)
Control din aplicatie: eWeLink
Integrabil cu: Amazon Echo, Echo Dot,Amazon Tap, Google Home, G

 

Acesta este un releu-comutator inteligent cu 2 canale de la marca SmartWise compatibil cu Sonoff, solutie ideala pentru controlul de la distanța a portilor motorizate, ușilor de garaj, sistemelor de irigatii sau a altor dispozitive / circuite electrice. Acest dispozitiv inteligent este compatibil cu aplicatia smartphone eWeLink care gestioneaza alte produse Sonoff. Utilizand releul inteligent echipat cu WiFi puteti inchide sau rupe orice circuit si puteți porni / opri orice dispozitiv conectat la releu.

Releul inteligent WiFi are nevoie de o sursa de alimentare 5V USB sau 7V-32V DC. Orice circuit conectat funcționeaza independent de sursa de alimentare a releului, releul suporta curent alternativ 90-250V / 10A conectat la intrarea COM sau gestioneaza curent continuu 0-30V / 10A in modul NO sau NC. Dispozitivul inteligent gestioneaza si comutarea prin contact uscat fara tensiune.

Releul inteligent este controlabil de la distanta prin Internet si iOS (Apple) sau aplicatia pentru smartphone Android si puteti seta pornirea / oprirea programata. Partajati telecomanda in aplicatie cu familia dvs.

Suporta modul de comutare momentana, inchide sau rupe circuitele conectate după 1 sec. Solutie ideala pentru controlul de la distanta a portilor electrice sau a adaptoarelor de alimentare pentru PC.

Versiunile cu 2 și 4 canale sunt, de asemenea, ideale pentru controlul motorului (unde este necesară mișcarea a 2 sau mai multe axe), deoarece releul acceptă modul „interblocare”, unde comutarea unuia dintre circuite oprește automat celelalte circuite.

2 Produse
Niciun review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.