Scuter subacvatic Waydoo Subnado -...
Scuter subacvatic Waydoo Subnado -...
Scuter subacvatic Waydoo Subnado -...
Scuter subacvatic Waydoo Subnado -...
Scuter subacvatic Waydoo Subnado -...

Scuter subacvatic Waydoo Subnado - SUP Kit, 1.4m/s, 56 min

2470004
in stoc
1.999,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: Waydoo

Nume: Waydoo: Subnado-Underwater Scooter Sup Kit

Model: 5010000095

Culoare: Negru

Niveluri de viteza: 3

Viteza maxima: 1,4 m/s

Timp de functionare maxima: 56 min

Adancime maxima: 60 m

Rezistenta la apa: IP68, pana la 60 m

Tip de baterie: Li-Ion

Capacitatea bateriei: 98 Wh

Timp de incarcare: Aprox. 1,2 h

Material: EPP, aliaj de aluminiu, rasina

Dimensiuni: 377 x 70 x 70 x 70 mm

>.

 

Waydoo Subnado scuter submersibil Waydoo Subnado - kit pentru SUP





Explorati lumea fascinanta a apei intr-un mod cu totul nou! Scuterul subacvatic Waydoo Subnado va va oferi o experienta de neuitat in apa. Este usoara si compacta, astfel incat o puteti transporta cu usurinta, iar functionarea sa simpla o face sa fie un succes si pentru copii. Traverseaza fara efort intinderile acvatice folosind comenzile intuitive si alegand dintre cele 3 niveluri de viteza. In plus, dispozitivul suporta incarcarea rapida si ofera o functie de powerbank. jpg">




Sistem de montare rapida - o multime de posibilitati






Uitati de instalarea complicata si consumatoare de timp a echipamentului necesar! Datorita sistemului de montare rapida, scuterul dvs. Subnado poate fi pus in functiune in cel mai scurt timp, iar dvs. veti fi gata pentru urmatoarea excursie pe apa in doar cateva momente. Adaptoarele disponibile va vor permite sa atasati cu usurinta dispozitivul sub placa de SUP sau caiac - alunecati fara efort pe suprafata apei si distrati-va si mai mult!





2.jpg



Control intuitiv





Liberati-va mainile si lasati-va purtat de aventura pe apa. Designul inovator al scuterului va permite sa il conduceti lin si liber folosind doar degetele - aflati cat de usor si convenabil este. Nu necesita nicio pregatire specializata - este suficienta putina practica! Cu Subnado, explorarea spatiilor acvatice devine mai placuta ca niciodata. Nu aveti acreditarile si certificarile adecvate pentru scufundari? Sau poate doriti doar sa petreceti activ timp cu copiii dumneavoastra? Nicio problema - Subnado va fi perfect si pentru o piscina obisnuita, facand inotul usor si foarte distractiv. Este, de asemenea, excelent pentru snorkeling. Important este faptul ca scuterul va putea fi folosit in siguranta si de catre copii.




6.jpg



Incarcare rapida, functie powerbank





Gratie tehnologiei patentate de Waydoo, este nevoie de doar aproximativ 1,2 ore pentru a incarca scuterul de la 0% la 100%. Nu va trebui sa asteptati prea mult timp pana cand va fi gata pentru urmatoarea dvs. excursie subacvatica! La randul sau, timpul de functionare este de pana la 56 de minute. Dar asta nu este tot - dispozitivul poate actiona si ca un powerbank. Cu ajutorul acestuia va puteti incarca smartphone-ul sau laptopul cu o putere de pana la 100 de wati.




4.jpg



Sistem de alimentare imbunatatit





Inotati cu sau impotriva curentului fara cel mai mic efort. Subnado este echipat cu o carcasa din aliaj de aluminiu si un sistem de propulsie imbunatatit, care ii permite sa atinga viteze de pana la 1,4 m/s (inainte). Dezlantuiti o viteza impresionanta si experimentati emotiile! Dar asta nu este tot - scuterul va permite sa va scufundati pana la 60 de metri adancime, ceea ce inseamna ca si scafandrii avansati il vor folosi cu succes. Ce face ca Subnado sa fie capabil sa ofere astfel de performante excelente? Scuterul foloseste o elice cu 4 pale, astfel incat ofera o eficienta cu pana la 23% mai mare in comparatie cu solutiile standard cu 3 pale. De asemenea, a fost echipat cu palete statorice special concepute, care au permis sistemului de propulsie sa isi mareasca capacitatile cu aproximativ 5%.




5.jpg




Design usor si portabil








Scooterul subacvatic Subnado va poate insoti aproape oriunde. Cantareste doar 1,4 kg, iar dimensiunile sale sunt de doar aproximativ 38 x 6 cm - transportul nu va fi o problema! Pur si simplu impachetati-l in rucsac sau in geanta de calatorie si luati-l cu dvs. in urmatoarea calatorie. In plus, bateria dispozitivului are o capacitate de 98 Wh, astfel incat il puteti transporta cu dvs. si in avion. Calatoriti unde doriti si cum doriti - cu Subnado veti uita de limitari.





3.jpg



Inclus




  • Subnado scuter submersibil
  • Controlerul standard cu degetul mare
  • Montarea pe placa SUP
  • 6x autocolant Nano
  • Clip pentru cablul controlerului
  • Self-.adeziv
  • Lubrifiant
  • 4x garnitura O-ring de rezerva 7.5x1
  • 2x garnitura O-ring de rezerva 26x2


>
12 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.