Rucsac pentru scuter Lefeet DivePack...
Rucsac pentru scuter Lefeet DivePack...
Rucsac pentru scuter Lefeet DivePack...

Rucsac pentru scuter Lefeet DivePack si accesorii

2470007
in stoc
649,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Producator: Lefeet

Model: Lefeet: DivePack

Materialul: 500DPVC + tesatura cu ochiuri de plasa

Capacitate: 45 l

Dimensiunile rucsacului: 50 x 18 x 40 cm

Dimensiunile sacului pentru baterii: 18 x 10,5 x 9,5 cm

 

Mobilier pentru scuter si accesorii DivePack Lefefeet DivePack

Obtineti posibilitatea de a transporta convenabil scuterul subacvatic S1 Pro impreuna cu accesoriile necesare. Un rucsac practic de la marca Lefeet va va ajuta sa faceti acest lucru! Cu o capacitate de pana la 45 L, in el veti putea introduce cu usurinta tot ce aveti nevoie, iar buzunarele impermeabile va vor permite sa transportati in siguranta obiecte precum telefonul, castile sau cheile. De asemenea, in set veti gasi doua genti pentru baterii de scuter. Fiecare dintre ele este rezistenta la apa si ofera spatiu pentru baterie si incarcator.

1.jpg

Design bine gandit

Sacul de spate este fabricat din materiale durabile si rezistente la uzura, astfel incat va va servi bine pentru o perioada lunga de timp. De asemenea, ofera doua buzunare impermeabile - nu va mai faceti griji ca smartphone-ul sau alte obiecte mici se uda si se deterioreaza! Produsul se distinge, de asemenea, prin designul sau ergonomic - umerii moi si cureaua de sold va vor oferi un confort de neegalat. Mai mult, daca apa intra in rucsac, aceasta va fi colectata intr-un compartiment special - nu va faceti griji ca se va varsa. De asemenea, il puteti goli cu usurinta in orice moment!



5.jpg

Capacitate mare



Capacitatea rucsacului este de pana la 45 de litri - puteti incapea cu usurinta nu numai scuterul, ci si BCD-ul, manerele si alte accesorii. Pe ambele parti ale acestuia exista, de asemenea, buzunare din plasa concepute pentru transportul aripioarelor. In interiorul produsului exista, de asemenea, patru curele cu inchizatoare Velcro, care vor asigura stabilitatea echipamentului dvs. in timpul transportului. Dar asta nu este tot - rucsacul se deschide cu un fermoar mare, oferindu-va acces simplu si rapid la echipamentul esential.

3.jpg

Inclus





  • Rucsac
  • Sac de baterii x2

3 Produse
Niciun review

S-ar putea sa-ti placa

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.