Siguranta inteligenta RCBO WDYK POW...
Siguranta inteligenta RCBO WDYK POW...
Siguranta inteligenta RCBO WDYK POW...
Siguranta inteligenta RCBO WDYK POW...
Siguranta inteligenta RCBO WDYK POW...
Siguranta inteligenta RCBO WDYK POW...

Siguranta inteligenta RCBO WDYK POW 2P (1P+1N), Wi-Fi, cu contor de putere si protectie la suprasarcina, diverse valori

2080207
in stoc
489,99 lei
Cu TVA

Comutator inteligent eWeLink cu 2 poli compatibil WiFi, controlabil de la distanta prin Internet, suport ON/OFF programat inteligent, functii de masurare a puterii si protectie la suprasarcina .


Specificatii:Alimentare: 220-240V

Tip produs: RCBO cu contor de consum

Curent nominal: 10A, 16A, 63A

Functii: Protectie la suprasarcina (setari in aplicatie putere maxima, tens

Amperaj
 • 10A
 • 16A
 • 63A

 

WDYK RCBO POW 2P este un intrerupator inteligent cu curent rezidual ( RCBO ) cu 2 poli (1P+1N), care controleaza firele sub tensiune si neutru in acelasi timp, echipat cu Wi-Fi si suport pentru cloud eWeLink si aplicatia eWeLink . Este o solutie profesionala de inalta performanta. Max. performanta este configurabila, asa ca puteti seta orice valoare mai mica pentru a opri.

Dar nu este doar un intrerupator, deoarece are o capacitate de masurare a puterii / monitorizare a energiei, deci poate fi folosit si pentru a masura consumul de energie. De asemenea, dispune de o caracteristica OPS incorporata ( sistem de protectie la suprasarcina) , pentru a proteja dispozitivele conectate impotriva supratensiunii, supracurentului si supraputerii.

Care este diferenta dintre un MCB si RCBO?
MCB nu poate proteja impotriva defectiunilor la pamant, in timp ce RCBO-urile pot proteja si impotriva socurilor electrice si a defectiunilor la pamant. MCB-urile monitorizeaza fluxul de curent si intrerup circuitele in timpul scurtcircuitelor si supraincarcarii. In schimb, RCBO monitorizeaza fluxul de curent prin linie si fluxul de retur in linia neutra. De asemenea, RCBO-urile pot intrerupe circuitul in timpul scurgerii la pamant, scurtcircuitului si supracurentului.
RCBO poate proteja impotriva curentilor de scurgere la pamant, scurtcircuitelor si supracurentului, in timp ce MCB ofera doar protectie impotriva scurtcircuitelor si supracurentului.

Acest dispozitiv are nevoie de Live si Neutral pe partea de intrare si are Live si Neutral si pe partea de iesire. Folosind aplicatia eWeLink, se poate porni / opri intrerupatorul prin Internet si aplicatia pentru smartphone iOS (Apple) sau Android si, de asemenea, se poate seta pornirea / oprirea programata. Dispozitivul are si un buton fizic, similar intrerupatoarelor traditionale. Butonul sau ON/OFF are un motor in interior, astfel incat sa il puteti porni si opri de la distanta. Partajarea telecomenzii in aplicatie cu altii este, de asemenea, acceptata.

Caracteristici de masurare a puterii in timp real, statisticile zilnice si lunare sunt afisate in aplicatia mobila. De asemenea, accepta descarcarea datelor de consum pe smartphone-ul tau in format CSV. Releul intrerupator inteligent ofera ajutor nu numai in pornirea / oprirea de la distanta si programata, solutia ideala pentru a intelege si a optimiza si consumul de energie.

Masoara nu numai consumul real de energie, dar arata si datele reale de tensiune si curent pe ecran. Are OPS (setare de protectie la suprasarcina) disponibil (cu setari de putere minima, putere maxima, curent maxim si tensiune maxima). 100 de zile de export al istoricului datelor de consum este acceptat pe smartphone din cloud eWeLink in format CSV.

Caracteristicile produsului:

 • un RCBO inteligent - un intrerupator inteligent actionat cu curent rezidual
 • Echipat cu Wi-Fi , se conecteaza la cloud eWeLink prin router Wi-Fi, controlabil cu aplicatia eWeLink , nu este nevoie de un hub local
 • Intrerupator cu 2 poli pentru Live si Neutru
 • Masurarea puterii in timp real – afiseaza consumul real, tensiunea si curentul in aplicatia eWeLink
 • Contorizarea consumului perioadei – functie de masurare cronometru, consumul este masurat de la inceput pana la oprire
 • Statistici de consum de energie - statistici de consum total zilnic si lunar afisate in aplicatie (perioade lunare, in ultimele 100 de zile)
 • OPS : setari de protectie la suprasarcina
 • Pornire/Oprire de la distanta – Oricand, oriunde, de acum inainte puteti porni si opri toate aparatele de la distanta.
 • Aplicatie mobila – aplicatie mobila gratuita pentru iOS si Android: eWeLink
 • Stare sincronizare – Verificati starea reala a releului (pornit sau oprit) cu aplicatia mobila
 • Cronometru – Diverse functii de cronometru: o singura data, pornire/oprire programata, numaratoare inversa/cronometru, bucla.
 • Partajati controlul – Controlati dispozitivul impreuna cu familia
 • Control de grup – Grupati dispozitivele silimar si porniti-le pe toate simultan
 • Scena inteligenta – Activata/Oprita de temperatura, zumzet sau alti senzori de mediu
 • Compatibilitate – Functioneaza perfect cu Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT si Google Nest
 • Compatibil cu eWeLink - foloseste cloud eWeLink si aplicatia eWeLink, compatibil cu produsele Sonoff si SmartWise


Amperaj
10A
16A
63A
40 Produse
5999572032043
WDY-RCBOPOW-10A-2P
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.