Siguranta 1p 63A WDYK, cu...

Siguranta 1p 63A WDYK, cu monitorizare consum și protecție la suprasarcină, compatibil Sonoff

2080060
in stoc
430,00 lei
Cu TVA

Siguranta cu 1 pol eWeLink-compatibil cu WiFi, controlabil de la distanta prin Internet, suport pentru ON / OFF programat inteligent, masurare a puterii si functii de protectie la suprasarcina .

 

WDYK POW63 este o siguranta inteligenta cu 1 pol, care rupe doar firul sub tensiune (dar are nevoie de o intrare neutra a firului pentru functionarea WiFi) , echipat cu WiFi si vine cu suport pentru cloud eWeLink si aplicatia eWeLink . Este o solutie profesionala de inalta performanta, care sustine performanta maxima de 63A. Poate fi folosit pentru comutarea dispozitivelor electronice de inalta performanta, cum ar fi sauna sau incalzirea electrica.

Dar nu este doar o siguranta, deoarece are o capacitate de masurare a puterii / monitorizare a energiei, deci poate fi folosit si pentru masurarea consumului de energie. Datorita capacitatii ridicate de max. 63A, poate fi de asemenea utilizat pentru a masura consumul unei cladiri intregi care are alimentare electrica monofazata.

 

De asemenea, ofera o protectie la suprasarcina incorporata, protejeaza dispozitivul conectat la supratensiune.

Are nevoie de (LN) pe partea de intrare si are (LN) si pe partea de iesire. Folosind aplicatia eWeLink, se poate porni / opri disjunctorul prin Internet si iOS (Apple) sau aplicatia pentru smartphone Android si, de asemenea, se poate seta pornirea / oprirea programata. Dispozitivul are si un buton fizic, similar cu intrerupatoarele traditionale. Partajarea telecomenzii in aplicatie cu altii este, de asemenea, acceptata. Solutia ideala pentru controlul inteligent al aparatelor performante, cum ar fi saunele sau incalzitoarele electrice, precum si o solutie utila pentru masurarea consumului de energie al dispozitivelor de inalta performanta.

 

Functii de masurare a puterii in timp real, statisticile zilnice si lunare sunt afisate in aplicatia mobila. De asemenea, accepta descarcarea datelor de consum pe telefonul dvs. smartphone in format CSV. Releul cu comutator inteligent ofera ajutor nu numai la pornirea / oprirea la distanta si programata a solutiei ideale pentru a intelege si a optimiza si consumul de energie.

Acesta masoara nu numai consumul real de energie, ci si afiseaza datele reale de tensiune si curent pe ecran. Are OPS (setare protectie la suprasarcina) disponibila (cu setari de putere minima, putere maxima, curent maxim si tensiune maxima). 100 de zile de export istoric al datelor de consum sunt acceptate pe smartphone din cloud eWeLink in format CSV.

Caracteristicile produsului:

 

·       Intrerupator cu 1 pol pentru sarma sub tensiune

·       Masurarea puterii in timp real - afiseaza consumul real in aplicatie

·       Masurare periodica a consumului - functie de masurare a cronometrului, consumul este masurat de la inceput pana la oprire

·       Statistici privind consumul de energie - statistici privind consumul total zilnic si lunar afisate in aplicatie (perioade lunare, in ultimele 100 de zile)

·       OPS : setari de protectie la suprasarcina

·       Pornit / oprit de la distanta - oricand, oriunde, de acum inainte puteti porni si opri toate aparatele de la distanta.

·       Aplicatie mobila - aplicatie mobila iOS si Android gratuita: eWeLink

·       Stare sincronizare - Verificati starea reala a releului (activata sau oprita) cu aplicatia mobila

·       Temporizator - Diverse functii ale temporizatorului: timp unic, pornire / oprire programata, numaratoare inversa / temporizator, bucla.

·       Partajare control - Controleaza dispozitivul impreuna cu familia ta

·       Scena - Porniti / dezactivati o banda de dispozitive cu o singura atingere

·       Scena inteligenta - Declansata PORNIT / OPRIT de temperatura, zumzet sau de alti senzori de mediu

·       Compatibilitate - Functioneaza perfect cu Amazon Alexa, Asistent Google, IFTTT si Google Nest

·       Compatibil cu eWeLink - foloseste aplicatia eWeLink cloud si eWeLink, compatibila cu produsele Sonoff si SmartWise

10 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.