Releu inteligent cu 4 canale cu...
Releu inteligent cu 4 canale cu...
Releu inteligent cu 4 canale cu...
Releu inteligent cu 4 canale cu...

Releu inteligent cu 4 canale cu masurare a tensiunii Shelly PRO 4PM, protectie la supratensiune, WIFI, LAN, Bluetooth

2280023
In stoc furnizor
580,00 lei
Cu TVA

Noul produs 2021 al lui Shelly, primul membru al liniei de produse Shelly PRO, 4 canale, suport WiFi + LAN + Bluetooth.

 

Shelly_Pro_4pm_Features.jpg

Releu pe sina DIN cu 4 canale, cu conexiune Wi-Fi, LAN si Bluetooth

Releu profesional cu 4 canale cu conexiune Wi-Fi, LAN si Bluetooth, potrivit pentru automatizarea locuintelor si a facilitatilor cu telecomanda si gestionare precisa a energiei. Sina DIN montabila in interiorul unui tablou electric. Caracteristici de siguranta imbunatatite si compatibile cu cele mai utilizate platforme de automatizare a locuintelor.

Linia Shelly Pro va permite o automatizare inteligenta completa din tabloul electric, fara a necesita cabluri suplimentare. Aceasta il face solutia perfecta pentru cladiri noi si facilitati de productie, pe care le puteti automatiza in functie de nevoile dvs. sau ale afacerii dvs. Caracteristicile precise de masurare a puterii dispozitivelor PM va vor tine informat cu privire la consumul de energie electrica al fiecarui dispozitiv conectat, facand posibila analiza datelor si va va ajuta sa reduceti costurile cu energia electrica.

Si ca toate celelalte dispozitive Shelly, dispozitivele Shelly Pro Line pot fi controlate direct si fara hub prin intermediul smartphone-ului dvs. cu aplicatia Shelly Cloud. Gestionati-va si controlati-va casa sau instalatia, setati scene, monitorizati datele privind consumul de energie si reglati setarile oriunde va aflati prin accesul in cloud sau numai in reteaua locala!

Caracteristicile Shelly Pro 4PM includ:

  • Conexiune LAN, Wi-Fi si Bluetooth
  • 4 iesiri, fiecare 16A. Dispozitiv total maxim 40A
  • Masurare precisa a puterii
  • Protectie la supratensiune si supra-sarcina.
  • Montabil pe sina DIN
  • Ecran color de 1,8 inch cu taste de navigare

PRO 4PM este primul membru al liniei de produse Shelly PRO, care ofera automatizarea suprema a locuintelor si facilitatilor cu linia profesionala de comutatoare inteligente Shelly.

Imbunatatita cu protectia la temperatura, supratensiune si suprasarcina, seria Shelly Pro este proiectata pentru a fi instalata in tabloul electric al locuintei (sina OMEGA). Permitand automatizarea inteligenta completa fara cabluri suplimentare, linia Shelly Pro este perfecta pentru case, birouri, magazine, afaceri si facilitati de productie, precum si cladiri noi.

Montabil pe sina OMEGA

Shelly Pro Line este instalat in interiorul cutiei de intrerupere si este proiectat pentru a satisface standardizarea globala a sinei DIN. Acest lucru il face potrivit pentru toate tipurile de cladiri si asigura o instalare usoara, fara componente suplimentare necesare.

Protectie la temperatura - nu exista pericol de supraincalzire in interiorul tabloului electric

In caz de niveluri de temperatura nesigure sau crestere rapida a temperaturii, dispozitivul opreste iesirile si trimite notificari. Senzorul de temperatura interna masoara caldura la fiecare 100 ms.

Protectie la supratensiune - dispozitivele activate pentru masurarea puterii protejeaza impotriva daunelor provocate de supratensiune

Supraputerea detectata va duce la oprirea iesirilor de catre dispozitiv si va trimite imediat o notificare. Functia de protectie la supratensiune protejeaza dispozitivul si alte echipamente electrice de daune potentiale.

Protectie la varfuri de tensiune - protejati aparatele de supratensiune cu dispozitivele de masurare a puterii Shelly PRO

Varfurile de tensiune ar putea fi periculoase pentru aparatele si masinile electrice. Pentru a evita deteriorarea aparatelor electrice, dispozitivul opreste iesirile atunci cand sunt detectate varfuri de supratensiune si trimite imediat o notificare.

Ignifug (V-0) - materiale rezistente la flacara pentru siguranta sporita

Toate componentele Shelly Pro sunt produse cu materiale rezistente la flacara si isi vor pastra constructia chiar si atunci cand sunt expuse la niveluri ridicate de caldura.

CARACTERISTICI LINEI DE PRODUSE SHELLY PRO:

  • Webhooks HTTP / HTTPS pentru o conexiune rapida - Imbunatatita cu webhooks HTTP / HTTP, linia Shelly Pro se poate conecta cu usurinta, poate notifica sau controla un alt echipament compatibil sau un sistem de automatizare terta parte.
  • Actiuni inteligente care urmeaza rasaritului / apusului - Linia Shelly Pro poate porni / opri alimentarea, in functie de ora apusului si rasaritului, ceea ce il face perfect pentru controlul dinamic al echipamentelor electrice in functie de sezon.
  • Automatizare cu programare saptamanala - Linia Shelly Pro va permite sa setati pana la 50 de actiuni pe baza programarii zilnice sau saptamanale, fara a fi nevoie de un hub sau server extern.
  • Scriptarea pentru automatizarea personalizata - Linia Shelly Pro accepta pe deplin scriptarea mjS, permitand clientilor sa creeze propriile caracteristici si functionalitati! Dispozitivele de linie Shelly Pro permit executarea simultana a mai multor scripturi, in functie de diferiti declansatori, precum starea de intrare / iesire, datele senzorilor sau solicitarile WLAN.
10 Produse
Niciun review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.