Sirena exterioara NEO NAS-AB06W,...
Sirena exterioara NEO NAS-AB06W,...
Sirena exterioara NEO NAS-AB06W,...
Sirena exterioara NEO NAS-AB06W,...
Sirena exterioara NEO NAS-AB06W,...
Sirena exterioara NEO NAS-AB06W,...

Sirena exterioara NEO NAS-AB06W, Tuya, Wifi, 95dB

2280069
in stoc
148,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Producator: Neo

Model: NAS-AB06W

Baterie: 18650

Alimentare: USB tip C (5V/1A)

Conectivitate Wi-Fi: 2,4 GHz

Raza wireless: 45 m

Curent de functionare: 700 mA

Curent de asteptare: 2,5 mA

Versiunea Bluetooth: 5.0

Impermeabil: IPX5

Temperatura de lucru: -10°C ~ 60°C

Umiditate de functionare: 0% ~ 90%RH

Dimensiuni carcasa: 200 × 150 × 66 mm

Dimensiuni panou solar: 132 × 62 mm

Volum: Pana la 1 m 95 dB, pana la 3 m 90 dB

 

Sirena Alarma WiFi Exterior NEO NAS-AB06W TUYA.

Doriti sa cresteti securitatea casei dvs.? O sirena de alarma exterioara va poate ajuta sa faceti exact asta! Cu posibilitatea de a alege tipul de alarma, ii vei ajusta functionarea la preferintele tale. In plus, prezinta rezistenta la apa IPX5, astfel incat sa il puteti instala cu usurinta in aer liber. Cu incarcare solara si o aplicatie dedicata, folosirea alarmei va fi si mai convenabila.

Neo/NAS-AB06W/1

Protectie de incredere

Sirena de alarma exterioara este un dispozitiv de securitate avansat care ofera securitate sporita datorita conexiunii Wi-Fi de 2,4 GHz si tehnologiei Bluetooth 5.0. Raspunsul rapid al sirenei la o tentativa de intruziune o face o modalitate fiabila de a descuraja intrusii. Sirena produce un sunet puternic si o lumina intensa, ajungand la 95 dB la o distanta de 1 metru si 90 dB la o distanta de 3 metri. In plus, in partea din spate a carcasei a fost incorporata o alarma anti-manipulare, care protejeaza dispozitivul de manipulare si deteriorare, sporind foarte mult securitatea.

Neo/NAS-AB06W/7

Diverse tipuri de alarme

Sirena de alarma exterioara ofera o varietate de optiuni de alarma pentru a satisface nevoile individuale ale utilizatorului. O alarma vocala avertizeaza in mod fiabil asupra pericolelor potentiale. O alarma luminoasa, pe de alta parte, este o alta forma de avertizare care emite lumina atunci cand este detectata o tentativa de intruziune. Ultimul tip de alarma este alarma cu lumina vocala, care combina avantajele celor doua tipuri de alarme descrise anterior, emitand atat sunet, cat si lumina intr-o situatie de urgenta, crescand sansa de a descuraja cu succes intrusii.

Neo/NAS-AB06W/3

Confort de utilizare

Sirena de alarma exterioara este proiectata avand in vedere confortul si functionalitatea. Echipat cu o baterie reincarcabila cu litiu si panou solar, poate fi gata de functionare in doar 6-8 ore, datorita energiei solare. Datorita cipului de putere redusa, sirena are un consum redus de energie, ceea ce se traduce printr-un timp lung de functionare - pana la 365 de zile de functionare continua. Rezistenta la apa cu rating IPX5 inseamna ca dispozitivul poate fi instalat in aer liber si folosit chiar si in zilele ploioase, fara teama de deteriorare. Asamblarea simpla garanteaza o instalare rapida si usoara, ceea ce imbunatateste si mai mult experienta utilizatorului.

Neo/NAS-AB06W/2

Chiar mai multe posibilitati

Sirena de alarma exterioara ofera o serie de functii si mai avansate care maresc posibilitatile de aplicare si confortul utilizatorului. O aplicatie dedicata va permite sa gestionati si sa controlati cu usurinta dispozitivul de oriunde. Sirena functioneaza impreuna cu dispozitivele inteligente Tuya, permitandu-va sa creati scene inteligente si sa operati mai multe scenarii. In plus, poate fi folosit in multe locuri, cum ar fi o gradina, scoala, parcare sau loc de munca. Partajarea dispozitivului cu familia va permite sa creati o casa inteligenta impreuna cu membrii familiei dvs., iar trimiterea de notificari catre smartphone sau tableta va garanteaza informatii imediate despre potentialele amenintari. Aceste caracteristici avansate fac sirena de alarma si mai utila si mai versatila.

Neo/NAS-AB06W/5

46 Produse
Niciun review

6 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.