Sirena de alarma inteligenta WiFi...
Sirena de alarma inteligenta WiFi...
Sirena de alarma inteligenta WiFi...
Sirena de alarma inteligenta WiFi...
Sirena de alarma inteligenta WiFi...

Sirena de alarma inteligenta WiFi NEO, cu senzor de temperatura si umiditate, TUYA

2280071
in stoc
88,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: NEO

Model: NAS-AB02WT

Alimentare: Mini USB, 5 V 1 A

Alimentare de urgenta: CR123A x 2

Intensitatea sunetului: 100 dB

Conexiune wireless: 2,4 GHz

Raza de operare: 45 m

Temperatura de functionare: 0°C~40°C

Umiditate de lucru: 20% ~ 85%

Temperatura de depozitare: 0°C~60°C

Umiditate de depozitare: 0% ~ 90%

Certificari: RoHS, FCC, CE

Dimensiuni: 65 × 65 × 30 mm

 

Sirena de alarma WiFi NEO NAS-AB02WT cu masurare TUYA a temperaturii si umiditatii




Doriti sa va asigurati in continuare siguranta dvs. si a celor dragi? O sirena de alarma cu masurarea temperaturii si umiditatii va poate ajuta sa faceti acest lucru. Nu veti pierde niciodata semnalul sau, deoarece suna la 100 dB. In plus, va veti conecta cu usurinta la acesta printr-o retea de 2,4 GHz. De asemenea, prezinta o compatibilitate larga cu diverse dispozitive, facandu-i utilizarea si mai convenabila.




Neo/NAS-AB02WT/1




Alarma perfecta




Sirena de alarma NEO se va dovedi in multe situatii, deoarece este echipata cu senzori de temperatura si umiditate. Va va anunta despre toate anomaliile cu un sunet, precum si cu o alarma luminoasa. Cu toate acestea, nu trebuie sa va faceti griji ca le ratati, deoarece emite un semnal la 100 dB, ceea ce il face sa taie cu usurinta sunetele unei piete sau birouri aglomerate. Nu va fie teama nici de o intrerupere brusca de curent. Sirena de alarma NEO isi va aminti parametrii setati anterior in aplicatie, iar atunci cand alimentarea este pornita, sirena va reveni la starea normala de functionare. Acest lucru il face si mai convenabil de utilizat.




Neo/NAS-AB02WT/2




Personalizare convenabila




Sirena de alarma NEO a fost creata avand in vedere utilizatorii sai, deci are capacitati de personalizare. Alegeti dintre 18 sunete diferite pentru a le personaliza in functie de preferintele dvs. In plus, il puteti alimenta in doua moduri - printr-un cablu USB-mini sau prin doua baterii CR123A. In aplicatia dedicata, pe de alta parte, aveti optiunea de a seta temperatura si umiditatea preferate pentru a fi in camera. Cand acest interval este depasit, sirena va suna automat o alarma, chiar daca nu exista sursa de alimentare.




Neo/NAS-AB02WT/3




Chiar mai multe posibilitati




Pentru o operare mai convenabila, puteti controla alarma de pe telefon, datorita unei aplicatii dedicate. Cu ajutorul lui, vei avea controlul asupra tuturor, chiar daca esti departe de casa. In plus, arata o compatibilitate larga cu sisteme precum Apple, Android si Windows. De asemenea, poate interactiona cu alte dispozitive, astfel incat sa puteti crea cu usurinta o casa inteligenta.




Neo/NAS-AB02WT/4




Operare rapida si sigura




NEO Siren va va oferi o operare rapida si sigura. Va veti conecta la acesta printr-o retea Wi-Fi de 2,4 GHz, care garanteaza o utilizare mai stabila, mai rapida si mai convenabila. Astfel, va puteti controla cu usurinta dispozitivul cu telefonul. In plus, datorita tehnologiei Plug and Play, sirena va functiona imediat ce o conectati.




Neo/NAS-AB02WT/5





Instalare usoara si functionare indelungata




Va ingrijoreaza instalarea dificila si lunga? Cu dispozitivele NEO nu vei fi! Intregul proces este foarte rapid si usor, iar dimensiunea mica si compacta a alarmei il va face si mai usor. Doar trei pasi sunt suficienti pentru a va conecta la alarma. Mai intai, conectati-va la reteaua Wi-Fi, apoi descarcati aplicatia si adaugati dispozitivul. In plus, senzorul de alarma NEO este o combinatie de securitate si confort. Suporta platforme precum Tuya Smart, Amazon Alexa, Google Assistant si Tmall Genie, facandu-l si mai usor si mai placut de utilizat.




Neo/NAS-AB02WT/6

70 Produse
Niciun review

6 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.