Sirena de alarma inteligenta, NEO,...
Sirena de alarma inteligenta, NEO,...
Sirena de alarma inteligenta, NEO,...
Sirena de alarma inteligenta, NEO,...

Sirena de alarma inteligenta, NEO, Zigbee TUYA, 90dB

2280079
in stoc
88,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Marca: NEO

Model: NAS-AB02B

Culoare: alb

Alimentare USB: 5 V / 1 A

Alimentare prin baterii: 2x CR123A 3 V

Nivel de volum: 90 dB

Intensitate standby: 61 uA - 180 uA

Protocol de comunicare: ZigBee 3.0

Standard wireless: ZigBee IEEE 802.15.4

Raza de actiune: Pana la 55 m

Aplicatie: TUYA / Smart Life

 

Sirena de alarma ZigBee NEO NAS-AB02B TUYA




Simte-te mai in siguranta in casa ta. Sirena NEO NAS-AB02B ofera alarme luminoase si sonore si va permite sa alegeti dintre 18 semnale. Este compatibil cu aplicatia TUYA / Smart Life si se remarca printr-un nivel de volum de pana la 90 dB. Dispozitivul este alimentat prin USB, dar se pot folosi si 2 baterii CR123A daca este necesar. Va rugam sa retineti: este necesar un gateway ZigBee (vandut separat) pentru functionarea corecta a sirenei.




Neo/NAS-AB02B/1




Mai multe posibilitati cu aplicatia




Adaugati sirena de alarma in aplicatia TUYA / Smart Life si bucurati-va de acces convenabil la cele mai importante functii. Primiti notificari utile pe telefon si reglati cei mai importanti parametri. In plus, dispozitivul isi poate aminti setarile pe care le-ati facut - daca exista o pana de curent, de exemplu, le va restabili pur si simplu.





Neo/NAS-AB02B/4




Alarma sonora si luminoasa





Aveti linistea sa stiti ca, daca se intampla ceva ingrijorator in casa dvs., veti afla imediat despre asta. Sirena NEO ofera o alarma luminoasa si va permite sa alegeti dintre pana la 18 semnale sonore. De asemenea, trimite notificari pe telefonul tau. Nivelul sau de volum este de pana la 90 dB - daca se intampla ceva, il vei auzi fara probleme si vei putea reactiona la timp!




Neo/NAS-AB02B/2




Alimentare in 2 moduri




Nu va faceti griji daca sirena nu mai functioneaza atunci cand va asteptati mai putin. Pentru a va asigura ca functioneaza fiabil, pur si simplu conectati-l la sursa de alimentare folosind un cablu USB. In plus, chiar daca exista o intrerupere de curent, puteti alimenta unitatea in caz de urgenta - cu 2 baterii CR123A. Astfel vei fi pregatit pentru neasteptat!




Neo/NAS-AB02B/5

8 Produse
Niciun review

6 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.