Sirena de alarma exterioara Sirene...
Sirena de alarma exterioara Sirene...
Sirena de alarma exterioara Sirene...
Sirena de alarma exterioara Sirene...
Sirena de alarma exterioara Sirene...
Sirena de alarma exterioara Sirene...

Sirena de alarma exterioara Sirene NEO, ZigBee, TUYA

2280081
in stoc
189,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Marca: NEO

Model: NAS-AB06B

Culoare: alb

Alimentare: 5 V / 1 A USB-C

Baterie reincarcabila: 18650

Protocol de comunicare: ZigBee 3.0

Standard wireless: ZigBee IEEE 802.15.4

Raza de actiune: Pana la 45 m

Curent in modul standby: 2,5 mA

Numar de semnale de alarma: 3

Max. volumul alarmei: 100 dB (la 1 m distanta)

Rezistenta la apa: IPX5

Temperatura de functionare: de la -10°C la 60°C

Umiditate de functionare: 1-95% RH

Dimensiuni: 200 x 150 x 66 mm

Dimensiuni panou solar: 132 x 62 mm

Aplicatie: TUYA / Smart Life

 

ZigBee NEO NAS-AB06B TUYA Sirena de alarma exterioara




Sirena NEO NAS-AB06B va va ajuta sa va pastrati casa, livada, biroul sau parcarea in siguranta. Ofera atat alarme sonore, cat si luminoase si este rezistent la apa IPX5. De asemenea, il puteti asocia cu alte dispozitive si puteti crea scene inteligente. Aparatul este echipat cu o baterie reincarcabila puternica, care poate fi incarcata prin panoul solar incorporat sau portul USB-C. Va rugam sa retineti: este necesar un gateway ZigBee (vandut separat) pentru ca sirena sa functioneze corect.




Neo/NAS-AB06B/1




Alarma sonora si luminoasa




Sirena ofera 3 optiuni de alarma - alarma sonora, alarma luminoasa si alarma sonora si luminoasa. De asemenea, aveti la dispozitie 3 semnale sonore. Dispozitivul se distinge si prin nivelul sau ridicat de volum - pana la 100 dB la o raza de 1 m si pana la 90 dB la o raza de 3 m. Asta inseamna ca il poti auzi cu usurinta - in cazul in care se intampla ceva, vei avea timp sa reactionezi in consecinta si sa previi o spargere. In plus, daca cineva incearca sa deterioreze sirena, vei sti si tu despre asta - vei primi o notificare pe telefon.




Neo/NAS-AB06B/7




Aplicatii multiple




Cresteti nivelul de securitate oriunde. Sirena NEO va gasi multe intrebuintari - va functiona nu numai in gradina de acasa, ci si, de exemplu, intr-o livada, intr-o vie, in sediul fabricii, la o scoala sau intr-o parcare. Il poti folosi in aer liber fara teama - se remarca prin rezistenta la apa IPX5. Ploaia sau zapada nu reprezinta o amenintare pentru ea - chiar si conditiile meteorologice extrem de solicitante nu reprezinta o amenintare pentru aceasta.




Neo/NAS-AB06B/2




Functionare fara fir - incarcare solara





Sirena poate functiona fara fir - nu trebuie sa o montati langa o priza accesibila sau sa va faceti griji pentru cabluri. Bateria 18650 de lunga durata asigura o durata lunga de functionare, iar panoul solar incorporat ii permite sa fie incarcat in doar aproximativ 6-8 ore. In caz de vreme nefavorabila, incarcati sirena folosind cablul USB-C. Cu NEO esti pregatit pentru orice situatie!




Neo/NAS-AB06B/4




O multime de posibilitati cu aplicatia TUYA / Smart Life





Adaugati sirena in aplicatia TUYA / Smart Life si obtineti acces la o multitudine de posibilitati interesante. Verificati in mod convenabil starea dispozitivului dvs., modificati setarile selectate si primiti notificari cheie. De asemenea, va puteti conecta dispozitivele impreuna si puteti crea scene inteligente. Faceti astfel incat atunci cand senzorul de miscare detecteaza prezenta cuiva in gradina, sirena va suna automat alarma! Daca doriti, impartasiti aparatele dvs. cu alti membri ai gospodariei, astfel incat si ei sa le poata controla de la distanta.




Neo/NAS-AB06B/3

19 Produse
Niciun review

6 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.