Zigbee Bridge Pro SmartWise cu raza...
Zigbee Bridge Pro SmartWise cu raza...
Zigbee Bridge Pro SmartWise cu raza...
Zigbee Bridge Pro SmartWise cu raza...

Zigbee Bridge Pro SmartWise cu raza si capacitate extinse

2080103
in stoc
155,00 lei
Cu TVA

SMartWise Zigbee Bridge Pro cu raza si capacitate extinse este o punte sau o poarta imbunatatita intre dispozitivele inteligente cu protocol Zigbee (relee si senzori) si eWeLink Cloud Sonoff.

Ambele accepta Wi-Fi si LAN (Ethernet) si accepta o raza Zigbee de pana la 200 m si max. 120 de dispozitive Zigbee.

 

SmartWise Zigbee Bridge Pro cu gama extinsa si capacitate este inca o alta punte sau poarta intre dispozitivele inteligente cu protocol Zigbee (relee si senzori) si eWeLink Cloud Sonoff, echipat cu un puternic cip ESP32 Dual core 240MHz-es.

In comparatie cu Sonoff Zigbee Bridge (cu o raza de actiune de 80 de metri si 32 de dispozitive acceptate), SmartWise Zigbee Bridge Pro vine cu 200 de metri de raza wireless Zigbee (in aer liber) si accepta pana la 120 de dispozitive Zigbee (senzori, relee, comutatoare). Pe langa Wi-Fi incorporat, ofera si suport Ethernet (LAN prin cablu), deoarece are un slot Ethernet RJ-45 .

De asemenea, va permite sa creati scene inteligente pentru a face ca dispozitivele inteligente Wi-Fi si ZigBee sa comunice pentru a accesa o casa mai inteligenta si a le controla pe toate folosind aplicatia eWeLink. Maximizeaza eficienta pentru pana la 120 de sub-dispozitive conectate, care sunt comutatoare, mufe si senzori de securitate bazati pe ZigBee.

Gateway-ul Zigbee Bridge accepta protocolul Zigbee 3.0 si foloseste aceeasi aplicatie eWeLink si cloud eWeLink ca si alte dispozitive Sonoff si SmartWise bazate pe WiFi si RF, prin urmare este un dispozitiv practic pentru a conecta senzorii Zigbee cu alte relee inteligente WiFi si comuta intr-o singura casa inteligenta sau sistem de birou inteligent. Este compatibil atat cu senzorii inteligenti Zigbee de la Sonoff, cat si cu alte dispozitive Zigbee terte: intrerupator inteligent cu o singura banda, senzor de temperatura si umiditate, miscare, senzor wireless pentru usa/fereastra si senzor de apa, care sunt certificate de ZigBee Alliance.

Accepta topologia retelei mesh, iar gama Zigbee poate fi extinsa prin plug-in-uri de alte dispozitive Zigbee, cum ar fi Sonoff Basic ZBR3, ZBMini etc.

Asocierea cu o singura atingere a tuturor sub-dispozitivelor, mai rapida decat asocierea Wi-Fi. Accepta adaugarea unei camere pe Bridge sau sub-dispozitive, convenabil sa va vizualizati casa pe oricare dintre ele. De asemenea, poate comanda Alexa sau Google Home sa controleze prin voce casa dvs.

Caracteristicile produsului:

  • Controlati de la distanta dispozitivele ZigBee si, de asemenea, dispozitivele Wi-Fi prin aplicatia eWeLink.
  • Imperecherea rapida cu o singura apasare a tuturor sub-dispozitivelor care urmeaza sa fie conectate.
  • Transmisia semnalului ZigBee pe distante lungi acopera aproape intreaga casa, cu o raza de pana la 200 m (in spatiu deschis).
  • Echipat cu un puternic cip ESP32 Dual Core 240MHz-es
  • Compatibil cu o mare varietate de mufe inteligente SONOFF ZigBee, comutatoare, comutatoare wireless si senzori pentru mai multe scene inteligente.
  • Suporta pana la 120 de dispozitive Zigbee.
  • Controlati dispozitivele conectate fara maini prin intermediul Alexa sau Google Home.
  • Acceptati partajarea dispozitivului cu familia pentru a controla impreuna.
  • Grupati dispozitivele si accesati pentru a le controla prin pagina de pornire a APP in loc de sub-dispozitive.
  • Vizualizati-va casa pe oricare dintre ele adaugand o camera pe Bridge sau sub-dispozitiv.
  • Functioneaza cu alte dispozitive inteligente certificate de ZigBee Alliance.
  • Accepta trimiterea de notificari push catre telefon de la un senzor de control al miscarii Zigbee si senzorul Zigbee Door Window de la Sonoff.
  • Functioneaza cu un adaptor de alimentare standard USB-C 5V (1A) (nu face parte din produs).
  • are, de asemenea, suport Ethernet (LAN cu fir), deoarece are un slot Ethernet RJ-45
20 Produse
Niciun review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.