Smart Home Controller xComfort CHCA-00/01

Smart Home Controller xComfort CHCA-00/01

2020017
in stoc
2.399,00 lei
Cu TVA

Smart Home Controller SHC

Sistem smart de control a dispozitivelor xComfort cu posibilitatea de conectare la internet si controlul sistemelor de pe dispozitivele mobile.

 

Garantie 1 an

 

EATON xComfor - Propriul tau majordom digital

 

Indiferent de luxul tau de zi cu zi, xComfort este raspunsul. xComfort este propriul tau majordom care iti sta tot timpul la dispozitie indiferent daca esti acasa sau in alta tara pe glob. Deoarece xComfort este un sistem wireless, nu aveti nevoie de fire la si de la intrerupatoare, termostate sau senzori. Cu ajutorul sistemelor integrate de la xComfort fie ca vrei sa aprinzi/stingi luminile sau sa controlezi temperatura in casa, sa monitorizezi casa pe tot timpul zilei sau sa controlezi diverse aparate electronice din casa, se poate. Sistemul te ajuta sa iti creezi diverse scenarii in functie de propriile preferinte de exemplu sa uzi gradina la ora 5 dimineata cand toata lumea doarme sau sa tragi jaluzelele dupa-amiaza cand soarele este mai puternic pe anumite camere si nu esti neaparat acasa. Poti sa setezi sa se aprinda lumina de cate ori ai treaba in beci sau sa iti porneasca alarma si sa aprinda toate becurile atunci cand cineva neavizat ti-a calcat proprietatea. Sistemul xComfort este un sistem complex care dispune de diverse elemente de automatizare ce odata conectate iti stau la dispozitie fie ca esti in sufragerie si vrei sa vezi un film sau cand esti plecat in delegatie si vrei ca cei dragi sa nu iti simta lipsa. Smart Home Controller


Echipamentele xComfort au fost proiectate sa functioneze atat individual pentru aplicatii singulare cat si impreuna in cazul aplicatiilor mai complexe cu mai multe elemente. Smart Home Controllerul este de fapt creierului acestui sistem. Cu ajutorul lui se pot integra in comunicatie directa pana la 99 de elemente ceea ce iti vor oferi o multime de functii pentru casa ta inteligenta. Acest HUB inteligent preia toata logica de functionare si iti ofera controlul echipamentelor chiar daca nu aveti conexiune la internet. Cum acest dispozitiv reprezinta de fapt creierul casei tale inteligente in el, definidu-se zonele de lucru cu camere sau etaje, functii si scenarii precum si configurarea fiecarui echipament si a posibilitatiilor pe care acesta le poate avea in cadrul sistemului tau inteligent. De exemplu aici se defineste legatura intre senzorul de iluminozitate din camera si jaluzele, se pot seta temperaturiile pe fiecare zona in parte iar acesta va controla sistemul de incalzire pentru a porni independent fiecare zona in parte si totodata va invata modul in care casa ta se incalzeste si iti va optimiza incalzirea pentru a mentine constant temperatura dorita. SHC este totodata si interfata ta cu internetul asadar el iti ofera siguranta impotriva hackerilor si iti protejeaza familia de straini.

100 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.