Smart Gateway LAN NEO, ZigBee, TUYA
Smart Gateway LAN NEO, ZigBee, TUYA
Smart Gateway LAN NEO, ZigBee, TUYA
Smart Gateway LAN NEO, ZigBee, TUYA

Smart Gateway LAN NEO, ZigBee, TUYA

2280083
Lipsa stoc - in curs de reaprovizionare
152,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Marca: NEO

Model: NAS-GW02B

Culoare: alb

Alimentare USB: 5 V / 1 A

Temperatura de functionare: de la -10°C pana la 55°C

Umiditate de functionare: 10-90% RH

Temperatura de depozitare: -10°C pana la 55°C

Umiditate de functionare: 10-90% RH

Protocol de comunicare: ZigBee IEEE 802.15.4

Actualizari: OTA

Dimensiuni: 78 x 78 x 25 mm

Aplicatie: TUYA / Smart Life

 

Gateway central ZigBee NEO NAS-GW02B LAN TUYA





Usureaza gestionarea casei tale inteligente. Gateway-ul NEO NAS-GW02B va permite sa conectati diferite dispozitive impreuna, sa le controlati din aplicatia TUYA / Smart Life si sa automatizati functionarea acestora. Tot ce trebuie sa faceti este sa asociati echipamentul selectat cu acesta si sa le configurati in consecinta! Produsul permite, de asemenea, criptarea datelor, ceea ce se traduce in securitatea utilizarii. De asemenea, accepta LAN si protocolul ZigBee 3.0, astfel incat poate oferi o conexiune wireless rapida si stabila.




Neo/NAS-GW02B/2




Controleaza-ti dispozitivele cu smartphone-ul tau




Gateway-ul NEO va va permite sa adaugati dispozitive selectate la aplicatia Smart Life. Acest lucru va va oferi posibilitatea de a controla de la distanta echipamentul conectat si de a verifica starea acestuia, precum si de a primi notificari utile cu privire la functionarea acestuia. Acum ai tot ce ai nevoie la indemana!





Neo/NAS-GW02B/3




Configurare fara probleme





Asocierea dispozitivelor cu gateway-ul nu va fi o problema si veti primi o notificare cand procesul este finalizat corect. Produsul este compatibil cu o mare varietate de echipamente, cum ar fi senzori, sirene de alarma, prize inteligente, becuri, intrerupatoare si multe altele. Posibilitatile sunt cu adevarat vaste! In plus, protocolul ZigBee 3.0 garanteaza o conexiune rapida si fiabila - calitatea slaba a semnalului este de domeniul trecutului.





Neo/NAS-GW02B/1




Creati scene inteligente





Conectati dispozitivele selectate impreuna si automatizati functionarea acestora. Cu gateway-ul, puteti, de exemplu, sa sune sirena de alarma atunci cand senzorul de miscare si senzorul de deschidere a usii inregistreaza ca cineva a intrat in apartament, senzorul de inundatie detecteaza o scurgere, iar senzorul de temperatura indica faptul ca camera este prea calda. Creeaza scene inteligente si bucura-te de mai mult confort in casa ta!




Neo/NAS-GW02B/6

Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.