Gateway de alarma inteligenta IMOU...
Gateway de alarma inteligenta IMOU...

Gateway de alarma inteligenta IMOU ZG1, ZigBee

2030015
in stoc
209,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: Imou

Model: IOT-GWZ1-EU

Tensiune de operare: DC 5V

Temperatura de functionare: -10℃ - 55℃

Umiditate: 0-95% RH

Instalare: birou/perete

Dimensiuni: 126 x 126 x 38 mm

Retea wireless: WiFi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz, Zigbee 3.0

Conexiune prin cablu: port Ethernet 10/100 Mbps

 

Imou Intelligent Network Gateway




Poarta de alarma inteligenta este centrul de control al sistemului de alarma de acasa. Puteti adauga si gestiona mai multi senzori bazati pe Zigbee (pana la 32 de dispozitive). Fiecare eveniment de senzor este raportat prin gateway-ul catre platforma Imou si apoi trimis pe telefon. Dispozitivul functioneaza prin retele WiFi sau prin cablu si este o joaca de copii.




IMOU/IOT-GWZ1-EU/3




Usor de folosit





Puteti monta produsul pe un perete sau il puteti amplasa oriunde in apartamentul dvs. Tot ce trebuie sa faceti este sa conectati gateway-ul la reteaua dvs. fara fir sau printr-un cablu de retea, iar apoi, dupa o configurare rapida, puteti gestiona evenimentele si alarmele din aplicatia de pe telefon. Veti conecta pana la 32 de dispozitive cu acesta, cum ar fi un intrerupator de alarma, senzor de miscare, senzor de deschidere a ferestrei etc. Astfel veti construi un sistem de securitate eficient pentru casa dvs. si, in sfarsit, va veti simti in siguranta. Un indicator LED usor de citit va va informa despre starea de functionare a portii.




IMOU/IOT-GWZ1-EU/1




Functionare impecabila





Puteti conecta dispozitivul prin cablu sau printr-o retea WiFi de 2,4 GHz. Indiferent de conexiunea pe care o alegeti, puteti fi sigur de o transmisie stabila, fara interferente. Veti imperechea rapid gateway-ul cu alte dispozitive si le veti gestiona pe toate dintr-un singur loc. Poarta se remarca prin durabilitatea sa ridicata, precum si prin rezistenta la umiditate si temperaturi in intervalul -10℃ - 55℃, asa ca va va servi cu siguranta multi ani.




IMOU/IOT-GWZ1-EU/2




Inclus





  • Gateway de retea
  • cablu USB
  • Set de suruburi
  • Alimentare electrica
  • suport de perete
  • Manual de utilizare


10 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.