SmartWise RF Bridge Pro pentru...
SmartWise RF Bridge Pro pentru...

SmartWise RF Bridge Pro pentru obloane (R2), RF-WiFi, aplicatia eWeLink, gateway pentru Dooya, Rojaflex

2080055
in stoc
159,00 lei
Cu TVA

Bridge RF-WiFi SmartWise RF Bridge Pro pentru obloane (R2) RF-WiFi este un bridge special pentru obloanele rulante RF de 433 MHz care utilizeaza codificarea Dooya pentru comutarea la distanta RF. Conform experientelor, majoritatea obloanelor rulante RF si a telecomenzilor de la marcile Smart Home si Rojaflex sunt compatibile cu acesta. Aceasta face ca obloanele rulante RF sa poata fi controlate prin internet din aplicatia eWeLink, precum si, permite comenzi programate de deschidere si inchidere.

.

 

SmartWise RF Bridge Pro pentru obloane este o punte sau un gateway WiFi-RF, creat special pentru obloanele rulante controlate prin RF care utilizeaza codificarea Dooya. Majoritatea obloanelor rulante cu telecomanda RF de la marca Smart Home, marca Rojaflex si alte marci sunt compatibile cu acesta. Va rugam sa retineti, ca telecomenzile RF cu alta codificare decat Dooya, cum ar fi Somfy RTS sau telecomenzile RF cu cod de rulare NU sunt compatibile cu puntea.

Bridge-ul creeaza o conexiune intre obloanele rulante capabile de frecvente radio (RF) si dispozitivele inteligente Sonoff si SmartWise compatibile cu aplicatia eWeLink si face ca obloanele rulante sa poata fi controlate din aplicatia eWeLink prin intermediul internetului si al cloud-ului eWeLink. De asemenea, sunt disponibile actiuni programate eWeLink pentru a deschide si inchide obloanele rulante la anumite ore sau la rasaritul sau apusul soarelui.

Bridge-ul suporta pana la 4 buc. de telecomenzi cu 3 butoane (cu butoane UP, STOP, DOWN), adica puteti controla de la distanta pana la 4 obloane rulante diferite cu ajutorul acesteia.

 

Configurare:

 • In primul rand, asociati gateway-ul SmartWise RF Bridge Pro pentru obloane cu telefonul dvs. si configurati-l cu aplicatia eWeLink si cloud-ul prin conectarea acestuia la routerul Wi-Fi de acasa sau de la birou.
 • Apoi folositi aplicatia eWeLink pentru a va imperechea telecomanda (folosind Dooya enoding) cu gateway-ul RF SmartWise RF Bridge Pro pentru obloane, in timpul imperecherii Bridge-ul va asculta semnalul telecomenzii si va copia semnalele UP / STOP / DOWN atunci cand butonul este apasat pe telecomanda.
 • RF Bridge Pro este acum capabil sa simuleze butoanele telecomenzii si sa trimita aceleasi semnale de comutare catre obloanele RF ca si telecomenzile. Prin urmare puteti controla obloanele rulante cu comenzi de DESCHIDERE/OPRIRE/INCHIDERE din aplicatia eWeLink prin intermediul internetului si, de asemenea, puteti seta comutarea programata in aplicatia eWeLink.

 

Caracteristicile produsului:

 • Compatibil cu rulourile de telecomanda RF de 433MHz care utilizeaza codificarea Dooya (e.de ex. majoritatea Smart Home, Rojaflex RF remote controllers), copiaza semnalele de control de la distanta si le simuleaza local pentru a sustine comutarea prin internet din aplicatia eWeLink
 • Nu suporta dispozitive RF cu cod dinamic sau rolling code.
 • Aprox. 20-30 m distanta suportata intre bridge si obloanele rulante (fara bariere)
 • Suporta pana la 4 buc. de obloane rulante cu cod Dooya
 • Cablul microUSB face parte din produs, dar adaptorul de alimentare nu este un accesoriu (veti avea nevoie de un adaptor de alimentare standard microUSB 5V DC / 1A).
 • Modificarile de stare de sincronizare (ON / OFF) nu sunt afisate in aplicatia smartphone daca sunt trimise de la dispozitive RF
 • Functia de temporizare: pana la 8 setari de programare offline si program de numaratoare inversa pentru a opera obloanele rulante
 • Cronometrul bazat pe apus, rasarit este, de asemenea, acceptat prin intermediul cloud-ului
 • Aplicatie gratuita pentru smartphone iOS si Android (aplicatia eWeLink)
 • Compatibil cu Amazon Alexa si Google Assistant

.

30 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.