Statii de incarcare portabil...
Statii de incarcare portabil...
Statii de incarcare portabil...
Statii de incarcare portabil...
Statii de incarcare portabil...
Statii de incarcare portabil...
Statii de incarcare portabil...
Statii de incarcare portabil...
Statii de incarcare portabil...
Statii de incarcare portabil...

Statii de incarcare portabil Choetech, 281Wh, 300W, negru, BS002-V2

2330009
in stoc
1.490,00 lei
Cu TVA

Specificatii:




Marca: Choetech

Model: BS002-V2

Tip baterie: baterie ternara cu litiu

Capacitate baterie: 281Wh

Putere de iesire: 300W

Putere maxima: 600 W

Putere:

DC 13-30V/4A

Iesire:

2x USB 5V / 2.4A

2x USB QC 3.0

1x USB-C PD 100W

1x DC 12V / 8A

1x priza auto (bricheta) 12V / 10A

1x AC 110-230V

Temperatura de functionare: -10 ° C pana la 40 ° C

Dimensiuni produs: 248x164x169mm

Greutate: 3,7 kg


 

Centrala electrica portabila 281Wh Choetech - power bank 300W - negru (BS002-V2)

Calatoresti des? Ai nevoie de acces la curent in afara casei tale? Centrala electrica portabila de la Choetech va satisface asteptarile dumneavoastra. Produsul permite accesul la curent alternativ cu o putere de pana la 600W. Acest dispozitiv versatil garanteaza functionarea neintrerupta a dispozitivelor mai mari, cum ar fi un laptop, televizor, drona, frigider, aragaz electric, aragaz si puteti incarca si o masina electrica, ceea ce o face o solutie ideala acasa si pe o calatorie mai lunga. Poti functiona departe de reteaua electrica, fara a renunta la aparate electrice. Statia are un afisaj LCD care arata incarcarea curenta a bateriei, raportul parametrilor, temperatura si puterea de incarcare.



Alimentare ecologica si sigura

Statia ecologica alimenteaza in siguranta dispozitivele electronice, furnizand energie electrica curata, stabila, la fel de fiabila si sigura ca si puterea care curge de la prizele de acasa. Dispozitivul poate fi incarcat de un panou solar, furnizand si stocand energie gratuita si ecologica. Functioneaza relativ silentios si nu genereaza gaze de esapament. Aceasta statie de incarcare ecologica este complet sigura de utilizat acasa, cort si masina.




O sursa eficienta de energie

Aceasta statie de incarcare poate fi incarcata in mai multe moduri: bateria poate fi incarcata complet folosind panoul solar (nu este inclus); prin conectarea la o priza; prin conectarea la priza de 12V a masinii (nu este inclusa). Puteti utiliza aceasta statie ca sursa de energie de urgenta/de rezerva pentru telefonul, ventilatorul mic, laptopul, radioul etc.



Gata de lucru in aer liber

Designul subtire cu un maner de transport convenabil face posibila ducerea acestui dispozitiv aproape oriunde. Are iluminare LED incorporata cu 3 moduri de iluminare (Bright, SOS si Strobe) care pot fi utile in multe situatii in aer liber.



Tehnologia militara

Carcasa din aliaj de aluminiu de aviatie si ABS (margini ranforsate), prindere confortabila previne deteriorarea dispozitivului. Statia de incarcare are protectie incorporata impotriva supratensiunii si supraincalzirii, mentinand dispozitivele dumneavoastra in siguranta, ceea ce inseamna ca nu beneficiati de nicio intretinere a echipamentului.



Ce include kit-ul:

  • Statie de incarcare portabila Choetech BS002-V2
  • Cablu de alimentare (retea)
  • Manual de utilizare


289 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.