Surubelnita electrica Li-ion-Lite...
Surubelnita electrica Li-ion-Lite...

Surubelnita electrica Li-ion-Lite HOTO QWLSD007, 8Nm, 185g, diferite culori

2060050
in stoc
140,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Producator: HOTO

Nume: surubelnita electrica cu litiu

Model: QWLSD007

Culoarea albastra, rosie, verde

Greutate: aproximativ 185 g

Dimensiuni: 169 x 34 x 34 mm

Max. cuplu (automat): 3 N⋅m

Max. cuplu (manual): 8 N⋅m

Tensiune nominala: 3,6 V

Viteza in gol: 220 rpm Timp de incarcare aprox. 150 minMaterial (biti) otel S2

Culoare
  • Rosu
  • Verde
  • Albastru inchis

 

xiaomi_logo1.png

Marca HOTO face parte din ecosistemul Xiaomi.

Surubelnita Li-ion-Lite Hoto QWLSD007

Echipati-va cu aceasta surubelnita electrica universala HOTO, care va va usura munca acasa sau in atelier. Cu o greutate de doar 185 g, se potriveste perfect in mana si asigura un confort ridicat la lucru. Cuplul de 3 N⋅m garanteaza o functionare eficienta si lina, iar bateria de 1500 mAh este responsabila pentru o durata lunga de functionare. Setul include 2 biti de 50 mm din otel S2.

1.jpg

Motor puternic

Ce face ca surubelnita sa va permita sa surubati atat de rapid si de convenabil? Printre altele, este un motor puternic care functioneaza la 200 rpm. Merita mentionate si materialele de inalta calitate, ceea ce se traduce prin rezistenta si durabilitate a dispozitivului. HOTO QWLSD007 va va ajuta in multe situatii diferite - va va fi util in timpul micilor reparatii sau asamblarii mobilierului.

7.jpg

Confort ridicat de utilizare

Ti-e teama ca munca prelungita va cauza disconfort si oboseala? Deloc. Designul sau ergonomic si greutatea redusa (185 g) il fac confortabil de utilizat, chiar si pentru ore lungi. Doua butoane practice faciliteaza operarea - unul pentru insurubare si celalalt pentru desurubare.

4.jpg

Durata lunga de viata

Bateria robusta cu litiu, cu capacitatea sa de 1.500 mAh, inseamna ca puteti folosi surubelnita pentru o lunga perioada de timp, fara sa va faceti griji ca bateria se epuizeaza. Complet incarcat, poate actiona pana la 200 de suruburi. Reinnoirea energiei nu este doar convenabila, ci si sigura. Dispozitivul a fost protejat impotriva scurtcircuitului, supraincalzirii, supratensiunii si supracurentului.

5.jpg

Elemente practice incluse

Pe langa surubelnita, setul include si doi biti (PH2 / H4). Pe langa surubelnita, setul include si doua biti (PH2 / H4) pentru bricolaj si mici reparatii la dispozitive electronice si jucarii. Lungimea de 50 mm faciliteaza accesul in locuri greu accesibile, iar utilizarea otelului S2 de inalta calitate asigura durabilitate si rezistenta la deteriorare.

2.jpg

Inclus:

  • Surubelnita electrica
  • 2 biti C6,3 x 50 mm (PH2 / H4)

Culoare
Albastru inchis
Rosu
Verde
149 Produse
6974370800468
QWLSD007
Niciun review

3 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.