BroadLink Hub RM4 Mini
BroadLink Hub RM4 Mini
BroadLink Hub RM4 Mini
BroadLink Hub RM4 Mini
BroadLink Hub RM4 Mini
BroadLink Hub RM4 Mini

BroadLink Hub RM4 Mini

2090006
Lipsa stoc - in curs de reaprovizionare
99,00 lei
Cu TVA

Telecomanda inteligenta Broadlink RM4 Mini impreuna cu senzorul de temperatura si umiditate va ofera in timp real situatia din casa dumneavoastra. In plus poate sa comande orice dispozitiv din camera ce functioneaza in mod normal cu telecomanda cu IR: Televizor, statie audio, AC .... Nu mai trebuie sa te ridici de pe canapea sa cauti telecomanda - de acum singura telecomanda de care ai nevoie este telefonul tau mobil.

Caracteristici:

 

Dimensiuni (mm): 48 x 48 x 44 mm

Greutate: 60g

Conectivitate: WIFI 2.4 GHz 801.11 b/g/n

Frecventa IR: 38Hz

Compatibilitate: Control prin aplicatia Broadlink e-Control, Google Assistant, Alexa

Raza de actiune: 360o

Se poate alimenta cu cablu de alimentare cu senzor de tempera si um

 

Telecomanda universala Broadlink RM4 Mini

 

Telecomanda universala Broadlink RM4 Mini va permite sa controlati toate dispozitivele din casa dvs. care au un IR, adica un televizor, AC sau o statie audio. Datorita controlului usor folosind aplicatia de e-control pe Android si iOS, le puteti controla de oriunde, chiar si in afara casei. Este compatibil cu asistentii vocali Alexa si Google. In plus, cu ajutorul senzorului Broadlink HTS2, acesta poate masura temperatura si umiditatea din casa ta. Dimensiunile sale compacte si permit sa fie amplasate oriunde, iar designul sau elegant si simplu il face potrivit pentru toate tipurile de interior.

 

 

Control usor
 

Pe langa activarea si oprirea dispozitivelor in orice moment si loc, puteti crea si asa-numitele scene, adica cu un singur clic porniti mai multe dispozitive in acelasi timp. Datorita capacitatii de a seta cronometrul, acesta face ca dispozitivele sa se aprinda sau sa se opreasca la ora exacta de care aveti nevoie.

 

Control de la distanta de casa


Daca nu sunteti acasa, puteti porni si opri dispozitivele folosind aplicatia in functie de nevoile dvs. Cu aplicatia, puteti verifica, de asemenea, daca dispozitivul selectat este pornit sau dezactivat. Totul se face in timp real.

 

 

Raspuns imediat


Cu ajutorul senzorului de temperatura si umiditate (HTS2), faceti astfel incat dispozitivele sa poata reactiona la temperaturi prea ridicate sau la umiditate prea mica.

 

Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.