Telecomanda inteligenta universala Broadlink RM4C PRO, alba, 360gr, Voice control
Telecomanda inteligenta universala Broadlink RM4C PRO, alba, 360gr, Voice control
Telecomanda inteligenta universala Broadlink RM4C PRO, alba, 360gr, Voice control
Telecomanda inteligenta universala Broadlink RM4C PRO, alba, 360gr, Voice control

Telecomanda inteligenta universala Broadlink RM4C PRO, alba, 360gr, Voice control

2090010
Ultimele produse in stoc
155,00 lei
Cu TVA

Telecomanda universala Broadlink poate gestiona toate echipamentele cu transmisie IR precum si cele RF din casa si sa iti ofere controlul lor inteligent. Poti sa pornesti aerul conditionat sau televizorul cu telefonul mobil stand relaxat pe canapeaua din living sau poti sa integrezi si controlul luminii cu echipamentele smart cu transmisie RF.

 

Specificatii:

 

Model: RM4C PRO
Conectivitate: WiFi (802.11 b/g/n) 2.4GHz
Transmisie:
Frecventa IR: 38K
Frecventa RF: 433MHz, 315MHz
Alimentare: 5V DC
Dimensiuni (mm): 85x50x65
Greutate: 95g

 

Garantie 1 an

 

Telecomanda universala BroadLink RM4C Pro

 

Telecomanda universala cu infrarosu BroadLink RM4C Pro va permite sa controlati de la distanta diferite dispozitive IR din casa dvs. Este compatibil cu echipamente de la multi producatori si il puteti asocia si cu asistentul inteligent Google sau Alexa. Produsul este usor de utilizat, transmite 360 ° si accepta frecvente de 315/433 MHz. Stocheaza coduri IR in cloud. Mai mult, aplicatia speciala Broadlink ofera un control convenabil al dispozitivelor.

 

 

 

Compatibilitate larga

 

 

Cu telecomanda BroadLink RM4C Pro, puteti controla in mod convenabil aproape toate dispozitivele IR. Produsul accepta televizoare, echipamente audio si chiar ventilatoare. In acelasi timp, este compatibil cu cele mai populare marci precum Sony, Samsung, Panasonic si Philips (lista e mult mai mare). Deci, nu trebuie sa va faceti griji ca nu functioneaza corect cu dispozitivele dvs.

 

 

Controleaza de la distanta creand programe, cronometre si scenarii

 

Telecomanda functioneaza cu aplicatia dedicata Broadlink si ofera multe posibilitati pentru controlul de la distanta al dispozitivelor dvs. Nu numai ca le puteti activa si dezactiva de la distanta, puteti seta si temporizatoare si programe pentru acestea. Si asta nu este tot! Creati scenarii intregi pentru anumite dispozitive si cereti-le sa porneasca in situatii prestabilite, cum ar fi cand veniti acasa sau cand aprindeti luminile. Alegerea este a ta!

 

 

 

Control vocal

 

Posibilitatile de control de la distanta cu telecomanda BroadLink nu se termina aici. Produsul este compatibil cu Amazon Alexa si Google Assistant, ceea ce inseamna ca, atunci cand il asociati cu asistentul dvs. inteligent la alegere, va puteti controla dispozitivele prin voce. Doriti sa aprindeti luminile sau sa opriti televizorul? Rostiti o comanda simpla si urmariti-va casa adaptandu-va la voi.

 

 

 

Capacitati puternice de stocare in cloud

 

 

Dispozitivul accepta invatarea manuala a codului IR. Datele inregistrate sunt stocate in cloud. Aceasta inseamna ca aproape intotdeauna le puteti accesa convenabil. De asemenea, sunt actualizate in timp real. Telecomanda stocheaza aproximativ 50000 de coduri IR, ceea ce va ofera posibilitati aproape nelimitate - puteti conecta toate dispozitivele compatibile la acesta fara probleme mari.

 

 

Conexiune fiabila

 

Datorita tehnologiei moderne FastCon, va puteti bucura de o conexiune simpla, rapida si stabila intre telecomanda si echipamentul dvs. IR. Uitati de configuratia complicata si de problemele legate de calitatea transmisiei semnalului. BroadLink permite asocierea instantanee, usoara si fiabila in aproape orice situatie. Tot ce trebuie sa faceti este sa ajungeti la smartphone-ul dvs. si sa va folositi dispozitivele asa cum doriti!

 

1 Obiect
Niciun review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.