Senzor de temperatura si umiditate...
Senzor de temperatura si umiditate...
Senzor de temperatura si umiditate...

Senzor de temperatura si umiditate IMOU ZTM1, ZigBee

2030013
in stoc
129,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Marca: IMOU

Model: ZTM1

Tensiune de functionare: DC 3 V

Curent de asteptare: ≤ 30 uA

Montare: Poate fi montat pe perete sau asezat pe o suprafata plana

Timp de functionare: Aprox. 1 an

Alimentare: 2x baterii AAA

Curent de functionare: ≤ 30 mA

Temperatura de functionare: de la -10°C pana la 55°C

Dimensiuni: Φ61 x 23 mm

Standard de comunicare: ZigBee

Putere de transmisie: ≤ 15 dBm

Frecventa de transmisie: 2,4 GHz

Raza de actiune: Pana la 1200 m (in aer liber)

 

Senzor de temperatura si umiditate IMOU ZTM1




Asigurati conditii optime in camera la alegere. Senzorul inteligent IMOU ZTM1 va va ajuta in acest sens, deoarece masoara cu precizie temperatura si umiditatea - puteti gasi rezultatele masuratorilor pe afisajul incorporat sau in aplicatia Imou Life. Produsul se remarca prin precizia sa de 0,3°C si este foarte usor de instalat. De asemenea, il puteti combina cu alte dispozitive si puteti crea scene inteligente pentru a automatiza functionarea acestora.




IMOU/IOT-ZTM1-EU/2




Acces comod la informatii





Tine-ti mana pe puls si bucura-te de acces comod la cele mai importante informatii despre conditiile ambientale. Senzorul IMOU va va permite sa verificati nivelul de temperatura si umiditate in 2 moduri - prin intermediul ecranului LCD incorporat sau al unei aplicatii dedicate. Dispozitivul ofera si acces la datele istorice (pana la un an in urma), astfel incat sa puteti verifica daca modificarile pe care le faceti au efectul dorit.




IMOU/IOT-ZTM1-EU/8




Asezati-l oriunde




Dispozitivul este extrem de usor de instalat. Este prevazut cu un suport special, astfel incat il puteti aseza pe o masa, raft sau blat de bucatarie. Preferiti sa atarnati senzorul pe perete? Nicio problema - foloseste doar autocolantul adeziv 3M furnizat.




IMOU/IOT-ZTM1-EU/6




Timp lung de functionare




Aveti nevoie doar de 2 baterii AAA pentru a alimenta produsul, pe care le veti gasi in set. In plus, dispozitivul va poate servi pana la un an inainte de a trebui inlocuit! Nici nu trebuie sa va faceti griji ca senzorul refuza in mod neasteptat sa functioneze. Veti gasi informatii despre starea bateriei pe afisajul incorporat, iar cand este pe cale sa se descarce, veti primi o notificare pe telefon.




IMOU/IOT-ZTM1-EU/3




Mai multe posibilitati cu aplicatia





Adaugati produsul in aplicatia Imou Life si bucurati-va de o serie de functii interesante. De exemplu, puteti conecta senzorul la alte dispozitive. Faceti ca aparatul de aer conditionat si umidificatorul sa porneasca automat atunci cand temperatura depaseste un anumit nivel si umiditatea din camera scade semnificativ! De asemenea, veti primi notificari utile si veti avea acces la datele istorice.




IMOU/IOT-ZTM1-EU/9




Precizie impresionanta





Senzorul IMOU va va surprinde prin precizia masuratorilor sale. Aparatul masoara temperatura cu o precizie de pana la 0,3°C si umiditatea cu o precizie de ±2-3% RH. Deci stii intotdeauna care sunt conditiile intr-o camera anume. Nu va fie frica de greselile mari! Mai mult, atunci cand umiditatea si temperatura depasesc un nivel stabilit, veti sti imediat.




IMOU/IOT-ZTM1-EU/7



In cutie




  • 1x senzor de temperatura si umiditate
  • 1x suport de montare
  • 1 autocolant 3M
  • 2x baterii AAA
  • 1x ghid de pornire rapida


15 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.