Senzor de temperatura si umiditate...
Senzor de temperatura si umiditate...
Senzor de temperatura si umiditate...
Senzor de temperatura si umiditate...

Senzor de temperatura si umiditate Shelly H &T

2280016
in stoc
141,75 lei
Cu TVA

Senzor combinat de temperatura si umiditate, bazat pe baterie, Shelly H &T WiFi. Se gaseste in versiune alba sau neagra.

Culoare
  • Alb
  • Negru

 

Senzor de temperatura si umiditate wireless combinat Shelly H &T, versiunea alba sau neagra. Datorita consumului redus de energie, dispozitivul cu baterii poate functiona mai mult de 1 an, chiar si timp de 16 luni, in conformitate cu specificatiile producatorului.

  • Wireless: conectati Shelly H &T direct la reteaua Wi-Fi, fara a fi nevoie de niciun controler suplimentar.
  • Umiditate: monitorizati modificarile excesive ale umiditatii. Evitati uscaciunea sau conditiile pentru cresterea mucegaiului.
  • Controlul temperaturii: Fiti constienti de fluctuatiile de temperatura si pastrati-va casa confortabil in orice moment.
  • Usor de utilizat: singurul lucru de care aveti nevoie pentru a va gestiona Shelly H &T este un telefon mobil si aplicatia Shelly Cloud.
  • Baterie de lunga durata: Simtiti-va mai confortabil cu durata de viata a bateriei de pana la 16 luni a lui Shelly H &T.
  • Istoric gratuit pe cloud: Cu Shelly H &T puteti vedea date inregistrate pentru umiditate si temperatura de pana la un an.
  • Alimentare USB: Un accesoriu optional care va permite sa alimentati dispozitivul cu cablu in loc de baterie
  • Monitorizati de la distanta: monitorizati-va acasa, indiferent unde va aflati prin intermediul aplicatiei Shelly Cloud si a telefonului.

Utilizand senzorul, puteti monitoriza temperatura si umiditatea oricarui spatiu din aplicatia Shelly si puteti controla cu ajutorul controlului inteligent Shelly orice sistem / dispozitiv de manipulare a nivelului de racire-incalzire / umiditate.

Shelly H &T combina tehnologia avansata cu dimensiunile reduse si designul elegant. Acest lucru va permite sa plasati senzorul oriunde acasa si sa monitorizati nu numai conditiile interne, ci si sa aveti un detaliu elegant si elegant in orice camera.

Se conecteaza direct la reteaua WiFi, nu este nevoie de cablare.

Datele de masurare sunt stocate in serviciul gratuit Shelly Cloud (inclus) timp de 1 an, datele pot fi afisate in aplicatia gratuita pentru smartphone Shelly.

Un design perfect combinat cu o baterie cu o durata de pana la 16 luni care va mentine locuinta mereu confortabila. Nu va mai faceti griji niciodata despre uscaciune, umiditate excesiva si conditii pentru cresterea mucegaiului.

Controlati orice incalzitor electric: transformati cele mai ieftine incalzitoare in cele mai inteligente dispozitive cu Shelly H &T si Shelly Plug - puteti controla automat orice incalzitor electric. Conectati incalzitorul la Shelly Plug, setati temperatura dorita pe Shelly H &T pentru intreaga zi si nu va mai faceti griji cu privire la facturile mari de energie electrica.

Datorita dimensiunilor reduse si formei rotunde cu aspect frumos (inaltime de 3,5 cm), il puteti aseza oriunde chiar si intr-un apartament exclusivist.

Expediat fara baterie.

O aplicatie, nenumarate posibilitati: Cu cel mai bun serviciu cloud din lume, interfata usor de utilizat, scene, control masiv si multe altele, aplicatia Shelly Cloud va permite sa va controlati casa de oriunde. Fiecare Shelly poate fi integrat si functioneaza cu toate celelalte dispozitive Shelly din aplicatia Shelly.

3 Produse
3809511201930
ALL-KIE-HTW
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.