Umidificator Smartmi Rainforest, 7W,...
Umidificator Smartmi Rainforest, 7W,...
Umidificator Smartmi Rainforest, 7W,...
Umidificator Smartmi Rainforest, 7W,...
Umidificator Smartmi Rainforest, 7W,...
Umidificator Smartmi Rainforest, 7W,...
Umidificator Smartmi Rainforest, 7W,...

Umidificator Smartmi Rainforest, 7W, 3l, 200ml/h

2410006
in stoc
1.099,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: Smartmi

Model: Rainforest

Umidificator


Metoda de umidificare: Evaporativ

Capacitate de umidificare: 200 ml/h

Capacitate rezervor apa: 3 l

Culoare alba

Zgomot: ≤50 dB(A)

Putere nominala: 7W

Tensiune nominala: 12V

Intrare nominala a sursei de alimentare: 100-240 V~, 50/60 Hz, 0,3 A

Conexiune wireless: Wi-Fi IEEE802.11b/g/n 2.4GHz

Compatibilitate: Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKitApplication


Smartmi Link


Temperatura de functionare: 10 - 40 °C

Umiditate relativa: nu mai mult de 80% (la 25 °C)

Moduri de lucru: Maxim / Auto / Sleep

Greutate: Aproximativ 3,3 kg

 

Umidificator Smartmi Rainforest Umidificator prin evaporare

Creati un mediu sanatos si sigur in casa dvs. Dispozitie proasta, ochi uscati si piele - acestea si alte probleme sunt de domeniul trecutului. Umidificatorul Smartmi este echipat cu un rezervor de 3 litri si are o capacitate de 200 ml/h. In plus, dispozitivul are pereti transparenti, ceea ce va permite sa observati picaturile de apa care imit ploaia. Mai mult, display-ul LED va va oferi cele mai importante informatii despre functionarea dispozitivului. In plus, functionarea umidificatorului este facilitata de aplicatia Smartmi Link si Apple HomeKit. Dispozitivul functioneaza si cu Hey Google si Amazon Alexa - printr-o simpla comanda vocala, ii puteti personaliza functionarea.

7.jpg

Umidificare inteligenta

Umidificatorul Smartmi Rainforest utilizeaza tehnologia de umidificare prin evaporare. Aceasta inseamna ca este echipat cu un ventilator care atrage aer uscat in dispozitiv si il forteaza printr-un filtru. Aerul returnat in mediu este apoi umidificat si curatat de contaminanti majori. In plus, nu produce ceata - asa ca poti fi sigur ca nu va deteriora mobilierul din lemn. Pe de alta parte, anionii generati de umidificator va imbunatatesc starea de spirit si concentrarea.

10.jpg

Usor de utilizat

Umidificatorul Smartmi Rainforest se remarca prin designul sau atent gandit. Dispozitivul are un afisaj LED care informeaza despre modul de functionare selectat, starea Wi-Fi, nivelul de umiditate si cantitatea de apa din rezervor. Mai mult, componentele principale ale dispozitivului pot fi usor dezasamblate si curatate, iar reumplerea rezervorului nu va fi o problema si va dura doar un moment.

6.jpg

Filtrarea poluarii

Dispozitivul este echipat cu un filtru polimeric, care filtreaza eficient contaminantii, previne proliferarea bacteriilor, mucegaiului si mirosului neplacut. In plus, il puteti curata sub jet de apa.

13.jpg

Pana la 15 ore de umidificare

Umidificatorul are un rezervor de apa de 3 litri, ceea ce reduce frecventa de reumplere. Ca rezultat, functioneaza pana la 15 ore la o singura umplere. Mai mult, nu trebuie sa-l scoateti pentru a adauga apa. Ii vei reumple nivelul prin afisajul cu dom din partea de sus. Pe de alta parte, afisajul LED va va oferi informatii despre cantitatea de apa si va opri automat functionarea cand rezervorul este gol.

1.jpg

Functionare silentioasa

Umidificatorul Smartmi Rainforest functioneaza extrem de silentios - nivelul sau de zgomot este ≤50 dB(A), asa ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la zgomotul enervant. In plus, sunetul relaxant va va lasa sa va calmati, facandu-l perfect pentru dormitor.

11.jpg

Personalizati-i functionarea in functie de nevoile dvs

Umidificatorul ofera 3 moduri de functionare, astfel incat va satisface diferite asteptari ale utilizatorilor. In modul Auto, dispozitivul va ajusta automat intensitatea umidificarii la conditiile ambientale, in timp ce modul Max va umidifica rapid si eficient aerul. Modul Sleeping, pe de alta parte, va va permite sa va relaxati inainte de a merge la culcare.

17.jpg

Modul de autocuratare

Pentru si mai mult confort, dispozitivul are un mod de autocuratare, pe care il veti activa din aplicatia Smartmi Link. Acest lucru va curata dispozitivul de sedimente si resturi de pe peretii rezervorului. Nu va mai murdariti mainile, doar cateva clicuri in aplicatie.

8.jpg

Telecomanda

Dispozitivul functioneaza cu aplicatiile Smartmi Link si Apple HomeKit, astfel incat sa il puteti controla de la distanta. In plus, umidificatorul este compatibil cu Amazon Alexa si Google Assistant - asa ca o simpla comanda vocala este tot ce ai nevoie pentru a porni dispozitivul sau a selecta modul.

12.jpg

Inclus

  • Umidificator inteligent prin evaporare
  • Adaptor
  • Manual de utilizare


29 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.