Umidificator Remax Petit Space...

Umidificator Remax Petit Space Capsule RT-A720, alimentare 230V, alb sau roz, 0,3l

2410017
in stoc
55,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: Remax

Model: RT-A720

Culoare: alb sau roz

Tip: Evaporativ

Material: ABS + PP + PC

Tensiune nominala: 5V-1A

Putere nominala: 2-5W

Capacitate rezervor: 240 ml

Port de intrare: micro USB

Dimensiuni: 96 x 133 mm

Greutate: 175 g

Certificari: FCC, CE, RoHS, GB

Culoare
  • Alb
  • Roz

 

Umidificator Remax Petit Space Capsule (plug-in)





Se intampla sa aveti gura sau gatul uscat? Aveti grija de nivelul potrivit de umiditate a aerului si bucurati-va de confort cu umidificatorul inovator Remax Petit Space Capsule. In plus, nu este doar un dispozitiv functional, ci si un decor fermecator care va imbogati decorul camerei tale. Asigurati-va un confort placut cu capacitatea sa de 240 ml alegand acest umidificator elegant cu un sistem eficient de umidificare care completeaza perfect designul elegant si functia de lumina de noapte. Scufundati-va intr-o atmosfera plina de improspatare si placere!





Remax/RT-A720-Roz/5





2 moduri de operare




Acest umidificator dragut accepta doua moduri de pulverizare (continuu si interval), ceea ce va permite sa-i reglati functionarea in functie de conditiile din camera. Acest lucru va permite sa alegeti optiunea care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs. actuale. Cu Petit Space Capsule vei atinge cel mai inalt nivel de confort, chiar si in incaperi uscate iarna sau in perioadele de temperatura si umiditate ridicate de afara.





Remax/RT-A720-Roz/2






Lumina practica de noapte





Umidificatorul Remax Petit Space Capsule este echipat cu o lumina de noapte practica care iti permite sa iluminezi usor incaperea. Sursa de lumina este reglata corespunzator pentru a nu afecta negativ calitatea somnului si pentru a oferi confort in timpul odihnei noptii.






Remax/RT-A720-Roz/1






Capacitate mare





Capsula Petit Space este echipata cu un rezervor de 240 ml, care permite o perioada lunga de functionare fara a fi nevoie sa reumpleti cu apa. Aceasta capacitate este suficienta pentru a mentine un nivel adecvat de umiditate in spatii mici precum birouri, dormitoare si camere pentru copii. Daca este necesar, rezervorul poate fi umplut usor si rapid.





Remax/RT-A720-Roz/6





Operare usoara





Operarea umidificatorului Remax este extrem de simpla, iar utilizatorii mai tineri se pot descurca cu el. Pentru a incepe procesul de umidificare, apasati butonul dedicat. Daca il apasati o data, va porni modul de umidificare continua. Preferi umidificarea intervalului? Apasati butonul de doua ori. Apasarea butonului de trei ori va opri dispozitivul. Tinand apasat butonul timp de 2 secunde, puteti aprinde lumina de noapte.





Remax/RT-A720-Roz/3





Design incantator




Capsula Remax Petit Space se distinge prin forma capsulei si este echipata cu un pahar in spatele caruia se vede un animal adorabil, care ii confera un caracter unic. O astfel de solutie va permite sa integrati umidificatorul in designul camerei, facandu-l un element decorativ atat practic, cat si elegant. Acum puteti crea cu usurinta o atmosfera placuta care va promova odihna si relaxarea.





Remax/RT-A720-Roz/4




Inclus:



Umidificator de aer

Usoara

Cablu micro USB





Culoare
Alb
Roz
100 Produse
6954851202158
RT-720 pink
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.