ORBIS fuggolampa, aluminium, fekete,...
ORBIS fuggolampa, aluminium, fekete,...
ORBIS fuggolampa, aluminium, fekete,...
ORBIS fuggolampa, aluminium, fekete,...
ORBIS fuggolampa, aluminium, fekete,...

ORBIS fuggolampa, aluminium, fekete, szurke vagy feher

2220045
Raktáron
149,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Izzo: GU10, 1x40W, 1x12W LED, 50-60Hz, ~220-230V, IP20, I. osztalyu keszulek

Az izzot nem tartalmazza.

Meretek: 10/10/110 cm

Lampabura merete: 10/10 cm

Anyaga: aluminium

Szin: fekete, szurke vagy feher

Szín
  • Szürke
  • Fehér
  • Fekete

 

ORBIS fuggolampa

Vilagitast keres modern belso terhez? Ismerkedjen meg az ORBIS kollekcioval: minimalista lampak fuggovel, egyszeru es funkcionalis kialakitassal. Fuggetlenul attol, hogy kulon-kulon vagy keszletben szerelik fel oket, lehetove teszik, hogy gyonyoru elrendezest alakitson ki belso tereben!

Konnyen tisztithato

Egy egyszeru torlokendovel elegendo a lampa por tisztitasahoz. Az ORBIS fuggolampa egyszeru formaju es konnyen karbantarthato. Mondjon bucsut a hosszu takaritasnak!

Gyors es praktikus telepites

Az ORBIS lampat gyorsan es konnyeden rogzitheti a mennyezetre. A praktikus telepites azt jelenti, hogy mindossze nehany percet vesz igenybe, hogy elvezze a gyonyoru ragyogast az egesz szobaban.

Sok elrendezesi lehetoseg

Erdekel, hogy ez a fuggolampa illeszkedik-e a belso terebe? Nem kell aggodnod! Az ORBIS modell nem csak 3 alapszin valtozatban kaphato, hanem betonban is - az ipari hangulathoz, vagy natur fa felulettel - a meleg skandinav vagy rusztikus belso terekbe. Minden stilushoz van egy valtozatunk! A kabel allithato hosszanak koszonhetoen barmilyen helyisegben tobb lampaval egyedi kompoziciot keszithet.

Nagy tartossag

Mondjon bucsut a lampa tonkremenetelevel vagy rossz minosegevel kapcsolatos aggodalmaknak. Az ORBIS lampa vastag aluminiumbol (5 mm) keszult, igy biztositva a hosszu tavu hasznalatot serulesveszely nelkul.

Tobb szin es textura kozul valaszthat

Az ORBIS fuggolampa tobbfele valtozata kozul valaszthat: feher, fekete es szurke, porszort modszerrel festve. Az univerzalis es egyseges szinosszeallitasnak koszonhetoen konnyeden illesztheti a lampat a belso terbe.Leteznek natur fabol es betonbol keszult valtozatok is - nezze meg oket!

Barmilyen szinu es erossegu

A meleg vagy a hideg fenyt szereted jobban? Szeretne, hogy konnyen eloszlassa a sotetseget, vagy jol megvilagitsa az egesz helyiseget? Nem tud donteni? Az ORBIS lampaval nem kell kompromisszumot kotnie: a cserelheto GU10* izzoknak koszonhetoen pontosan a kivant hatast erheti el. Valasszon barmilyen szint es fenyerot, es elvezze az alomszeru hangulatot belso tereben. *az izzot nem tartalmazza

Konnyu izzocsere

Amikor az izzo elromlik, egyszeruen cserelje ki – gyorsan, olcson es barmikor. A cserelheto LED-izzok hasznalatanak koszonhetoen nem On viseli a teljes lampa cserejenek koltsegeit, mint a LED-modulok eseteben. Gazdasagos es kenyelmes megoldas.

Szin
Feher
Fekete
Szürke
53 elem
5902622425085
SL.0053
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.