• -15%
Nuki Smartlock 4.0 PRO csomag + Nuki...
Nuki Smartlock 4.0 PRO csomag + Nuki...
Nuki Smartlock 4.0 PRO csomag + Nuki...
Nuki Smartlock 4.0 PRO csomag + Nuki...
Nuki Smartlock 4.0 PRO csomag + Nuki...
Nuki Smartlock 4.0 PRO csomag + Nuki...
Nuki Smartlock 4.0 PRO csomag + Nuki...
Nuki Smartlock 4.0 PRO csomag + Nuki...

Nuki Smartlock 4.0 PRO csomag + Nuki Keypad 2.0 billentyűzet ujjlenyomattal, többféle színben

2010042
Raktáron
1 869,15 lei 2 199,00 lei -15%
Adóval együtt
Time left

A Smart Lock 4.0 Pro modell Bluetooth és WiFi kommunikációs módot is tartalmaz, ami azt jelenti, hogy nincs többé szükség a Nuki Bridge-re. Ezenkívül az akkumulátort 6 hónapnál tovább nem kell tölteni átlagosan napi 8 zárt/nyitott működtetéssel. A csomag tartalmazza az ujjlenyomattal ellátott Nuki Keypad 2.0 billentyűzetet is.

Műszaki adatok:

Zár:

Tápellátás: mellékelt akkumulátor 2500mAh (NiMH)

Csatlakozás:

Bluetooth 5.0

Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11 b/g/n

Bluetooth működési hatótáv: < 10m

Üzemi hőmérséklet: 10 - 40 o C

Alkalmazásvezérlés: Android, IOS, Huawei alkalmazásgaléria

Funkciók: nyitás/zárás, ajtónyitás, automatikus zár,

Billentyűzet:

Elemellátás: 4AAA

Szín
  • Fehér
  • Fekete

 

Intelligens zár Nuki Smart Lock 4.0 Pro, Bluetooth 5.0. Integrált Wi-Fi

Nuki

Változtassa mobiltelefonját intelligens kulccsá

A Smart Nuki 4.0 zár egy beléptető eszköz, amely intelligens kulccsá változtatja mobiltelefonját. Legfeljebb 200 virtuális kulcsot hozhat létre az Android és iOS rendszeren elérhető mobilalkalmazásból. A virtuális kulcsok létrehozhatók egyszeri használatra, meghatározott időtartamra vagy határozatlan időre. A Nuki zár segítségével bármikor nyomon követheti, hogy ki nyitotta ki az ajtót, illetve hogy be van-e zárva vagy nyitva van.

2_2.jpg

Fokozott biztonság – Titkosított kommunikáció

A Smart Lock, a Bridge és a mobileszközök közötti kommunikáció a Challenge-Response (eBanking megfelelője) segítségével titkosított, amelyet a független kiberbiztonsági intézet, az AV-Test tanúsított, és biztosítja a legmagasabb biztonsági szabványt.

3_2.jpg

Távoli

Bármikor ellenőrizheti, hogy az ajtó be van-e zárva vagy nyitva van, ki és mikor lépett be hozzá. Az integrált Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően távoli hozzáférést kaphat, vagyis amikor nem tartózkodik a Nuki Smart Lock 4.0 Pro intelligens zár Bluetooth lefedettségi területén, kezelheti és szabályozhatja a házhoz való hozzáférést bárhonnan. Ön az internethez csatlakoztatott mobileszközön keresztül. Egyetlen kattintással láthatja, hogy a gyerekek hazaérkeztek-e, vagy annak nyitnak-e ajtót, akinek akarja.

4_2.jpg

Kijelentkezés PIN kóddal

A Nuki zárolását PIN kódjával vagy Bluetooth-kulcsával is feloldhatja. A hozzáférési kódok mobilalkalmazásból akár távolról is, egyszeri használatra, meghatározott ideig vagy határozatlan ideig társíthatók. A PIN kódokat bármikor törölheti vagy módosíthatja.

Mindegyik Nuki billentyűzet 99 különböző kódot képes tárolni, és bárkihez hozzárendelheti őket. A tevékenységnaplón keresztül láthatja, hogy ki lépett be a házba.

A Nuki billentyűzet közvetlenül az ajtókeretre ragasztható a mellékelt ragasztószalaggal, vagy választható a csavarokkal történő felszerelés is.

5_2.jpg

Feloldás Bluetooth digitális kulccsal

Van olyan gyereked, aki még nem használ okostelefont, vagy olyan nagyapád, aki még a normál kulcsokat sem tudja kezelni? A Nuki Fob digitális kulcs minden helyzetben ideális. Ráadásul a Nuki Fob kulcs letiltása és cseréje gyerekjáték a teljes zárrendszer cseréjéhez képest.

A Nuki Fob egy Bluetooth digitális kulcs a Nuki Smart Lock-hoz, amely lehetővé teszi az ajtó zárását vagy kinyitását mobiltelefonja segítsége nélkül.

Akár 200 Nuki Fob kulcs is társítható egy Smar Lock-hoz, és ha elveszít egy kulcsot, a Nuki intelligens zárhoz való hozzáférése egyszerűen és gyorsan visszavonható az Androidra, iOS-re és Webre elérhető mobilalkalmazásból.

Figyelem: A Nuki Fob kulcsot nem tartalmazza a csomag. Külön megvásárolható.

6.jpg

Nagyobb autonómia a Smart Lock 4.0 PRO számára

A csomagban található Nuki Power Pack akkumulátornak köszönhetően a Nuki intelligens zár több mint 6 hónapos autonómiát élvez (napi 8 művelettel).

Az akkumulátor NiMH típusú, kapacitása 2500 mAh, 12Wh, és a csomagban található USB C kábel segítségével újratölthető.

A Nuki alkalmazás segít pontos áttekintést tartani a Power Pack akkumulátor töltöttségi szintjéről. Push értesítést kap, ha az akkumulátor töltöttségi szintje 20% alá esik.

7_1.jpg

Lock 'n' Go

A Lock 'n' Go funkció segítségével beállíthatja, hogy a Nuki Smart Lock automatikusan bezárja az ajtót néhány másodperccel azután, hogy elhagyja otthonát.

Automatikus zárás

Az Auto Lock funkcióval a Nuki Smart Lock 4.0 néhány másodperc múlva automatikusan bezárul, ha az ajtót már nem használják.

Automatikus feloldás

Felismeri telefonját, ha közel van a zárhoz, és automatikusan kinyitja az ajtót anélkül, hogy kivenné a zsebéből.

Könnyű telepítés

A Nuki Smart Lock a meglévő ajtóhengerre szerelhető fel, a kulccsal belülről, a csomagban található két rögzítőlap egyikével.

Vészfunkciós henger javasolt, amely kívülről akkor is nyitható, ha belül kulcs van. A hengernek belülről legalább 3 mm-rel ki kell állnia az ajtón kívülre.

A telepítés kevesebb, mint 3 percet vesz igénybe, és lyukak és csavarok nélkül történik.

8.jpg

A csomag tartalma

1× Nuki Smart Lock 4.0 Pro

1x Nuki Keypad 2.0 billentyűzet

1× szerelőlap – csavar

1× szerelőlap – ragasztó

1× imbuszkulcs

1× Nuki Power Pack

1 × USB Type C töltőkábel

1× kézi

Szin
Feher
Fekete
50 elem
No reviews

Ez még talán érdekelhet

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.