Parasito Remax Tinch 3L RT-A750,...

Parasito Remax Tinch 3L RT-A750, feher vagy zold, 3l,

2410011
Utolsó tételek a raktáron
143,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Gyarto: Remax

Modell: RT-A750

Viztartaly urtartalma: 3l

Tipus: ultrahangos

Hatotavolsag: 15-30m2

Nevleges teljesitmeny: 26W

Nevleges feszultseg: 220V

Meretek: 190 x 190 x 306 mm

Suly: 1000 g

Szin: feher vagy zold

Szín
  • Fehér
  • Zöld

 

Legnedvesito Remax Tinch 3L

Gyors es hatekony levego parasitast keres? A Remax Tinch egy fejlett ultrahangos parasito, amely lehetove teszi, hogy akar 30 m2-es helyisegekben is elvezze az optimalis paratartalmat. Ez a megbizhato keszulek specialis szurot hasznal, amely hatekonyan megtisztitja a vizet a szennyezodesektol, tiszta es egeszseges parasitast biztositva. Ezenkivul az atlatszo 3 literes viztartaly belsejet antimikrobialis anyag boritja, vedve a bakteriumok elszaporodasat, es biztositja a parasito higienikus mukodeset. Szinte hangtalan mukodesenek koszonhetoen a Remax Tinch magas szintu kenyelmet nyujt, egy specialis gombbal pedig az aktualis igenyeknek megfeleloen allithatja be mukodeset, biztositva az optimalis paratartalmat benne.

Remax/RT-A750-Feher/2

Megbizhato levego parasitas

Szeretne elvezni a paras levegot otthonaban vagy irodajaban? A Remax Tinch segitsegevel ez lehetseges! A keszulek idealis 30 m2-es helyisegekbe. A nanotechnologianak koszonhetoen lagy es egyenletesen eloszlo parat kinal, amely hatekonyan parasitja a belso teret. Es ez meg nem minden! A termek illoolaj-tartallyal van felszerelve, igy hozzaadhatja kedvenc parfumjet es meg nagyobb kenyelmet elvezhet. A praktikus kapcsolo lehetove teszi a para mennyisegenek szabadon allitasat, hogy tokeletesen megfeleljen parasitasi igenyeinek.

Remax/RT-A750-Feher/1

Az egeszseged erdekeben

A Tinch parasito nagy hatekonysagot garantal a bakteriumok eltavolitasaban. Ezenkivul a specialis szurok kristalyos kodot biztositanak, amely nemcsak parasitja a levegot, hanem frissiti is. A Remax segitsegevel biztos lehet benne, hogy a levego mindig kivalo minosegu!

Remax/RT-A750-Feher/3

Tovabbi elonyok

A Remax Tinch tokeletes partner az ejszakai pihenes soran. Szinte hangtalan mukodesenek koszonhetoen ellazulhat es nyugodt alvast elvezhet. Raadasul az integralt viztartalyt minden reszleteben tokeletesitettek a szivargasok elkerulese erdekeben, es atlatszo kialakitasanak koszonhetoen mindig tudja, mikor kell ujratolteni. Most elvezheti a tiszta es egeszseges levegot, anelkul, hogy aggodnia kell a zaj vagy szivargas miatt, es koncentralhat a jol megerdemelt pihenesre.

Remax/RT-A750-Feher/4

Szin
Feher
Verde
2 elem
6954851204701
RT-A750 White
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.