Elektromos csavarhuzo Li-ion-Lite...
Elektromos csavarhuzo Li-ion-Lite...

Elektromos csavarhuzo Li-ion-Lite HOTO QWLSD007, 8Nm, 185g, kulonbozo szinek

2060050
Raktáron
140,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Gyarto: HOTO

Nev: litium elektromos csavarhuzo

Modell: QWLSD007

Szine kek, piros, zold

Suly: kb 185 g

Meretek: 169 x 34 x 34 mm

Max. nyomatek (automatikus): 3 N⋅m

Max. nyomatek (kezi): 8 N⋅m

Nevleges feszultseg: 3,6 V

Alapjarati fordulatszam: 220 ford./perc Toltesi ido kb. 150 perc Anyaga (bitek) acel S2

Szín
  • Piros
  • Zöld
  • Albastru inchis

 

xiaomi_logo1.png

A HOTO marka a Xiaomi okoszisztema resze.

Csavarhuzo Li-ion-Lite Hoto QWLSD007

Szerelje fel magat ezzel a HOTO univerzalis elektromos csavarhuzoval, amely megkonnyiti munkajat otthon vagy a muhelyben. Mindossze 185 g-os sulyaval tokeletesen illeszkedik a kezbe, es nagy kenyelmet biztosit a munka soran. A 3 N⋅m-es nyomatek hatekony es zokkenomentes mukodest garantal, az 1500 mAh-s akkumulator pedig hosszu uzemidot biztosit. A keszlet 2 db 50 mm-es S2 acel bitet tartalmaz.

1.jpg

Eroteljes motor

Mi teszi lehetove a csavarhuzo segitsegevel olyan gyors es kenyelmes csavarozast? Tobbek kozott ez egy eros motor, amely 200 fordulat / perc sebesseggel dolgozik. Erdemes megemliteni a kivalo minosegu anyagokat is, ami a keszulek ellenallasaban es tartossagaban is kifejezodik. A HOTO QWLSD007 sokfele helyzetben segit Onnek - kis javitasok vagy butorosszeszereles soran hasznos lesz.

7.jpg

Magas hasznalati kenyelem

Fel attol, hogy a hosszan tarto munka kenyelmetlenseget es faradtsagot okoz? Egyaltalan nem. Ergonomikus kialakitasa es kis sulya (185 g) kenyelmesse teszi a hasznalatat, akar hosszu orakon keresztul is. Ket praktikus gomb segiti a kezelest – az egyik a csavarozashoz, a masik a kicsavarashoz.

4.jpg

Hosszu elettartam

A robusztus litium akkumulator 1500 mAh kapacitasaval azt jelenti, hogy sokaig hasznalhatja a csavarhuzot anelkul, hogy aggodnia kellene az akkumulator lemerulese miatt. Teljesen megterhelve akar 200 csavart is tud mukodni. Az energiamegujulas nemcsak kenyelmes, hanem biztonsagos is. A keszulek rovidzarlat, tulmelegedes, tulfeszultseg es tularam ellen vedett.

5.jpg

Gyakorlati elemeket tartalmaz

A keszlet a csavarhuzon kivul ket bitet is tartalmaz (PH2 / H4). A csavarhuzon kivul a keszlet tartalmaz meg ket bitet (PH2 / H4) a barkacsolashoz es az elektronikai eszkozok es jatekok kisebb javitasaihoz. Az 50 mm-es hosszusag megkonnyiti a nehezen hozzaferheto helyekhez valo hozzaferest, a kivalo minosegu S2 acel hasznalata pedig a tartossagot es a serulesekkel szembeni ellenallast biztositja.

2.jpg

Beleertve:

  • Elektromos csavarhuzo
  • 2 bit C6,3 x 50 mm (PH2 / H4)

Szin
Albastru inchis
Rosu
Verde
118 elem
6974370800468
QWLSD007
No reviews

3 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.