Yamamoto YM3900 elektromos malom, 3,9...
Yamamoto YM3900 elektromos malom, 3,9...
Yamamoto YM3900 elektromos malom, 3,9...
Yamamoto YM3900 elektromos malom, 3,9...

Yamamoto YM3900 elektromos malom, 3,9 kW, kapacitasa 240 kg/h, barmilyen szemu

2170045
Raktáron
390,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Tapellatas: 220-240V 50/60hz

Teljesitmeny: 3900 W

Forgasi sebesseg: 2850 Rot/perc

Motor: Egyfazisu aszinkron, nyomogombos inditokondenzatorral

Apritasi teljesitmeny: 240 kg/h

Webhely: 4 oldalt tartalmaz

 

YM3900 YAMAMOTO elektromos malom

Az YM3900 a Yamamoto elektromos gabona- es kukoricadaraloja, amely kiemelkedo tulajdonsagokkal rendelkezik, hogy konnyeden es hatekonyan kielegitse az On gabonafeldolgozasi igenyeit. 230 V-os tapfeszultsegevel es eroteljes 3900 W-os motorjaval ez a daralo kivalo teljesitmenyt es kiveteles tartossagot iger.

Ennek a berendezesnek az egyik figyelemre melto jellemzoje a lenyugozo fordulatszam. A 2850 percenkenti fordulatszammal az YM3900 malom gyorsan es hatekonyan orolheti a gabonat es a kukoricat, igy idot es energiat takarit meg. Ez a nagy fordulatszam biztositja a szemek egyenletes es finom orleset is, ami elengedhetetlen a minosegi eredmenyek eleresehez.

240 kg/ora koszorulesi teljesitmenye idealis partnerre teszi az YM3900-at otthoni hasznalatra es nagyobb kereskedelmi muveletekhez egyarant. Ez a nagy termelesi kapacitas lehetove teszi jelentos mennyisegu gabona vagy kukorica feldolgozasat nagyon rovid ido alatt, ami idealis liszt, takarmany vagy mas hasonlo termekek eloallitasahoz.

Ennek a malomnak egy masik jelentos elonye a 100%-ban rez motortekercs alkalmazasa. Ez egy kivalo minosegu valasztas, mivel a rez tekercseles energiahatekonysagarol es magas homersekletnek ellenallo kepessegerol ismert. Ez biztositja az YM3900 maro hosszu tavu tartossagat es megbizhato mukodeset.

Az egyfazisu aszinkron motor gombindito kondenzatorral a malom konnyu inditasara es a stabil mukodes fenntartasara szolgal. Biztositja azt az energiat, amely a malom sikeres mozgasba hozasahoz es az allando forgasok fenntartasahoz szukseges. A nyomogombos inditokondenzator biztositja a motor csendes es biztonsagos inditasat, megakadalyozza a hirtelen aramingadozasokat, es igy vedi a motort az ido elotti kopastol.

A szilard es robusztus felepitesu YM3900-at ugy terveztek, hogy ellenalljon a napi kopasnak, es megfeleljen az intenziv megmunkalas kovetelmenyeinek. Ez a malom idealis kulonfele gabonafelek es kukorica orlesere, beleertve a buzat, arpat, rizst, rozst, zabot es meg sok mast. Akar sajat lisztet szeretne eloallitani suteshez, akar gabonat orolni allati takarmanyozashoz, az YM3900 sikeresen megoldja ezeket a feladatokat.

Ezenkivul a Yamamoto elektromos daraloja konnyen karbantarthato. Alkatreszei konnyen szetszedhetok es tisztithatok, igy konnyen hosszu ideig jo allapotban tarthato. A hasznalati es karbantartasi utasitasok vilagosak es konnyen kovethetoek, igy a felhasznaloi elmeny egyszeru es kenyelmes.

Osszefoglalva, a Yamamoto YM3900 elektromos gabona- es kukoricadaraja kivalo valasztas azok szamara, akiknek eros es hatekony gabonadaralo berendezesre van szukseguk. A 3900 W-os motorteljesitmeny, a magas fordulatszam, a nagy termelesi kapacitas, a rez tekercseles es az egyfazisu aszinkron motor gombos inditokondenzatorral ezt a malmot ugy terveztek, hogy konnyeden es megbizhatoan kielegitse az On gabonafeldolgozasi igenyeit. A szinten konnyen karbantarthato YM3900 okos valasztas otthoni es kereskedelmi hasznalatra egyarant.

50 elem
No reviews

7 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.