Panou fotovoltaikus Allpowers...

Panou fotovoltaikus Allpowers XD-SP18V40W, 40 W

2330030
Raktáron
500,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:




Marka: Allpowers

Modell: XD-SP18V40W

Csucsteljesitmeny: 40W

USB kimenet: 5V / 2,8A; DC: 18V / 2A (max.);

Hatekonysag: kb. 22-25%.

Meretek osszecsukva: 330 x 180 x 50 mm

Elado meretei: 680 x 720 x 5 mm

Suly: kb. 1 kg

 

Fotovoltaikus panel Allpowers XD-SP18V40W 40W





Kenyelmes hozzaferest biztosit az elektromos aramhoz, barhova is megy. Az Allpowers XD-SP18V40W fotovoltaikus panellel 40 W-os, 22-25%-os hatasfokkal, ingyenesen elerheto, okologiai napenergiat elvezhet. Osszecsukhato kialakitasanak koszonhetoen szinte barhova magaval viheti, igy konnyen szallithato. A termeket szeleskoru kompatibilitasa is jellemzi.






3.jpg





A tokeletes utazasi tarsasag





Kempingezni mesz? Tobb napos szabadteri kirandulast tervez? Akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fogy el az energia nelkulozhetetlen eszkozeid feltoltesehez! Az Allpowers napelem rendkivul konnyu, mindossze korulbelul 1 kg sulyu. Osszecsukhato kialakitasa is megkulonbozteti – osszecsukva olyan kis helyet foglal, hogy konnyen szallithato. A mellekelt horgokkal a satorhoz is rogzitheted.






5.jpg






A terepen nelkulozhetetlen





Olyan helyre keszul kirandulni, ahol nagyon nehez vagy akar lehetetlen hozzajutni az aramhoz? Hasznalja ki az ingyenes es szabadon elerheto napenergiat, es tartsa mukodokepes a szukseges berendezeseket! Az Allpowers napelem idealis kulteri hasznalatra - nagyon robusztus es ellenall a seruleseknek. A viz es a por nem jelent veszelyt ra!






4.jpg







Szeleskoru kompatibilitas





Ne aggodjon a kompatibilitasi problemak miatt. Az XD-SP18V40W ket USB porttal es egy DC porttal rendelkezik. A szukseges kabelek (3 db) es csatlakozok (5 fele) is megvannak. Ez lehetove teszi, hogy a panel zokkenomentesen toltse fel az olyan eszkozoket, mint a laptopok, okostelefonok, tablagepek, digitalis fenykepezogepek, dronok, Nintendo Switch konzolok es meg hordozhato eromuvek is.






2.jpg







Lenyugozo kepessegek





Elvezze a szukseges eszkozok megbizhato mukodeset. Az Allpowers XD-SP18V40W fotovoltaikus panel akar 22-25%-os hatekonysagaval es akar 40 W-os kimeneti teljesitmenyevel tunik ki. Ez idealissa teszi peldaul kempingezeshez vagy kempingezeshez – pillanatok alatt feltoltheti a kivalasztott felszerelest. Ezenkivul a termek automatikusan felismeri a csatlakoztatott eszkozoket, es mukodeset a kovetelmenyekhez igazitja.







8.jpg






A dobozban:




Osszecsukhato fotovoltaikus panel

Clip kampo x4

Csatlakozokeszlet

termeszet

Hasznalati utasitas





17 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.