Yale Linus 2 Pro csomag - Yale Linus...
Yale Linus 2 Pro csomag - Yale Linus...
Yale Linus 2 Pro csomag - Yale Linus...
Yale Linus 2 Pro csomag - Yale Linus...
Yale Linus 2 Pro csomag - Yale Linus...

Yale Linus 2 Pro csomag - Yale Linus L2 Smart Lock + billentyűzet + Linus henger, fekete vagy ezüst

2100179
Raktáron
1 693,00 lei
Adóval együtt

A csomag tartalmazza a Yale Linus L2 intelligens zárat, valamint egy Yale Linus billentyűzetet és egy Yale Linus hengert. A csomag teljes autonómiát kínál a zár távvezérlésének és a belépési kódok generálásának lehetőségével.

Muszaki adatok:

Tapellatas: Li-Ion akkumulator

Mukodesi ido: becsult autonomia 4-6 honap – az alkalmazott kommunikacios szabvanytol fugg

Toltesi ido: 1,5-4,5 ora

Csatlakozas: Wifi 2.4GHz-5GHz, Bluetooth 5.3, NFC

Alkalmazas: Yale Home (ingyenesen elerheto Android es IOS rendszeren)

Szerelési kompatibilitás: 3 mm-es kiálló Eurocylinder

Titkositas: 128 bites AES (banki szabvany)

Szin: fekete vagy ezust

Meret (mm): 51,7 mm x 146 mm x 45,75 mm (gomb nelkul)

Suly: 662g

Szín
  • Fekete
  • Ezust

 

A Yale Linus® L2 Smart Lock

Bemutatjuk a Yale Linus® L2 Smart Lock-et, az intelligens zartechnologia uj innovaciojat, amely jobb tartossagot, csendesebb teljesitmenyt es ketszer gyorsabb sebesseget kinal, mint a Linus® zarak elozo generacioja.

Novelje otthona biztonsagat es nyugalmat ezzel a fejlett, kulcs nelkuli belepesi elmennyel. Mondjon bucsut a kolcsonzott kulcsok nyomon kovetese vagy elvesztese miatti aggodasnak. Elvezze az intelligens ajtozarak varazsat, amelyek automatikusan kinyilnak, amikor kozeledik a hazhoz, es az On altal valasztott idozitett vagy azonnali idopontban zarodnak, amikor elhagyja otthonat. Elmegy otthonrol, es gond nelkul visszater, tudva, hogy otthona biztonsagban van.

A Yale Linus® L2 intelligens zarral nehany erintessel hozzaferest biztosithat baratainak, csaladtagjainak es megbizhato embereknek a Yale Home alkalmazas segitsegevel. Az intelligens belepesi elmenyt a kulcsnelkuli kiegeszitok, peldaul a Yale Smart Keypad vagy a Yale Dot hasznalataval is fokozhatja, igy egyszerubbe valik az ajtozar kinyitasa.

A Linus® L2 zokkenomentesen egyuttmukodik mas Yale intelligens termekekkel, vezeto hangasszisztensekkel es intelligens otthoni markakkal a teljes intelligens biztonsagi rendszer elmeny erdekeben.

Konnyebben kezelheto, kisebb, erosebb, csendesebb es ketszer olyan gyors, mint a Linus® elso generacioja

A Linus® L2 elegans, frissitett dizajnnal rendelkezik, amely uj mercet allit fel a teljesitmeny teren. A massziv femhaz csendes, nagy nyomateku motorral rendelkezik a sima es gyors zarashoz es kinyitashoz. Az ujratoltheto akkumulator gyors toltest biztosit az eroteljes es hosszan tarto kulcs nelkuli hozzaferes erdekeben. Tapasztalja meg az ajto zarasanak es nyitasanak uj lehetosegeit, peldaul beallithat bizonyos idopontokat, vagy megerinti a telefonjat a Yale Dot®-on a problemamentes belepeshez.

Elvezze a kulcs nelkuli kenyelmet

Felejtsd el azokat a gondokat es problemakat, amelyek a kulcsok elfelejtesevel vagy veletlen elvesztesevel jarnak. Elvezze a kulcs nelkuli eletet az automatikus ajtozaras/nyitas es a taviranyitos zaras es zarnyitas kenyelmet megbizhato latogatoi szamara.

Konnyeden kezelheti a csalad, a baratok es a megbizhato szemelyek hozzafereset azaltal, hogy digitalis kulcsokat vagy jelkodokat ad nekik az intuitiv Yale Home alkalmazas segitsegevel. Az Activity Stream es az intelligens riasztasok segitsegevel mindig tudni fogja, hogy mikor lepnek be az ajton, es elvezheti a gondtalan eletet.

Szabja testre biztonsagi rendszeret igenyeinek megfeleloen

Szabja szemelyre Yale Linus® L2 intelligens zarjat, hogy igazodjon napi rutinjahoz. A Yale Home alkalmazassal beallithatja a zarat ugy, hogy bizonyos idopontokban automatikusan biztositsa otthonat, peldaul lefekveskor vagy amikor keszen all a munkaba indulasra. Keszitse el a tokeletes otthoni biztonsagi programot digitalis ajtozarahoz.

Teljes koru csatlakoztathatosag, hogy otthona biztonsagat meg intelligensebbe tegye

A Linus® L2 egy beepitett Bluetooth- es Wi-Fi-vel rendelkezo zar, amely lehetove teszi, hogy barhonnan tavolrol vezerelje, igy kompatibilis a vezeto hangasszisztensekkel es mas intelligens otthoni eszkozokkel. Az intelligens zarat mas Yale eszkozokkel is integralhatja, mint peldaul a Yale intelligens belteri es kulteri kamerai, Yale intelligens riasztoi, intelligens tarolomegoldasai es Yale intelligens moduljai kapukhoz es garazskapukhoz, amelyek mindegyike elerheto a Yale Home alkalmazason keresztul, hogy egyseges legyen. intelligens otthoni elmeny a kozos munka soran.

Okosan egyutt

A Yale Linus® L2 intelligens zar zokkenomentesen egyuttmukodik az olyan vezeto hangasszisztensekkel, mint az Amazon Alexa vagy a Google Home, valamint mas intelligens otthoni eszkozokkel, peldaul a Philips Hue intelligens vilagitassal a nagyobb biztonsag es kenyelem erdekeben.

Konnyu telepites

Konnyen telepitheto, kozvetlenul a dobozbol.

a Yale Linus® L2 Smart Lock egy barkacsolhato intelligens zar, amelyet ugy terveztek, hogy pillanatok alatt uzembe helyezheto legyen, es nincs szukseg a bejarati ajto modositasara. Akar berbe adja otthonat, akar benne lakik, ez az intelligens kulcs nelkuli zar konnyen felszerelheto a bejarati ajtora, valtoztatas es nyomok nelkul.

Elegancia, amely barmilyen ajtot kiegeszit.

Elegansan tovabbfejlesztett kialakitasaval a Linus® L2 tokeletesen kiegesziti barmely otthon belso kialakitasat.

A Yale nemzetkozileg elismert termekeit a vilag legrangosabb termek- es formatervezesi dijaival ismertek el. Ezek a dijak innovativ, kivalo minosegu, felhasznalokozpontu kialakitasainkat jelolik, amelyeket ugy hoztunk letre, hogy egyszeru vedelmet nyujtsanak a biztonsag felaldozasa nelkul.

Szin
Ezüst
Fekete
49 elem
05/103210/MB
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.