• -10%
Intelligens zar Nuki Smart Lock 4.0...
Intelligens zar Nuki Smart Lock 4.0...
Intelligens zar Nuki Smart Lock 4.0...
Intelligens zar Nuki Smart Lock 4.0...
Intelligens zar Nuki Smart Lock 4.0...
Intelligens zar Nuki Smart Lock 4.0...
Intelligens zar Nuki Smart Lock 4.0...
Intelligens zar Nuki Smart Lock 4.0...
Intelligens zar Nuki Smart Lock 4.0...

Intelligens zar Nuki Smart Lock 4.0 PRO, anyag, 2100 mAh, feher vagy fekete

2010052
Raktáron
1 304,10 lei 1 449,00 lei -10%
Adóval együtt
Time left

A Smart Lock 4.0 Pro modell a Nuki Smart Lock 4.0 mellett Bluetooth es WiFi kommunikacios modot is tartalmaz, ami azt jelenti, hogy mar nincs szuksege a Nuki Bridge-re. Ezenkivul a mellekelt akkumulator tobb mint 6 honapos onallosaggal rendelkezik, atlagosan napi 8 zart/nyitott muvelet mellett.

Muszaki adatok:

Tapellatas: mellekelt akkumulator 2500mAh (NiMH)

Csatlakozas:

Bluetooth 5.0

Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11 b/g/n

Bluetooth mukodesi hatotav: < 10m

Uzemi homerseklet: 10 - 40 o C

Alkalmazasvezerles: Android, IOS, Huawei AppGallery; okos ora

Egyeb alkalmazasok integralasa: Google Home, Apple home, Matter, SmartThings, Alexa

Szin: feher vagy fekete

Meretek (mm): 110 x 60 x 60 mm

Súly: 580g

Szín
  • Fehér
  • Fekete

 

Intelligens zar Nuki Smart Lock 4.0 Pro, Bluetooth 5.0. Integralt Wi-Fi

Valtoztassa mobiltelefonjat intelligens kulccsa

A Smart Nuki 4.0 zar egy belepteto eszkoz, amely intelligens kulccsa valtoztatja mobiltelefonjat. Legfeljebb 200 virtualis kulcsot hozhat letre az Android es iOS rendszeren elerheto mobilalkalmazasbol. A virtualis kulcsok letrehozhatok egyszeri hasznalatra, meghatarozott idotartamra vagy hatarozatlan idore. A Nuki zar segitsegevel barmikor nyomon kovetheti, hogy ki nyitotta ki az ajtot, illetve hogy be van-e zarva vagy nyitva van.

Fokozott biztonsag – Titkositott kommunikacio

A Smart Lock, a Bridge es a mobileszkozok kozotti kommunikacio a Challenge-Response (eBanking megfeleloje) segitsegevel titkositott, amelyet a fuggetlen kiberbiztonsagi intezet, az AV-Test tanusitott, es biztositja a legmagasabb biztonsagi szabvanyt.

Tavoli

Barmikor ellenorizheti, hogy az ajto be van-e zarva vagy nyitva van, ki es mikor lepett be hozza. Az integralt Wi-Fi kapcsolatnak koszonhetoen tavoli hozzaferest kaphat, vagyis amikor nem tartozkodik a Nuki Smart Lock 4.0 Pro intelligens zar Bluetooth lefedettsegi teruleten, kezelheti es szabalyozhatja a hazhoz valo hozzaferest barhonnan. On az internethez csatlakoztatott mobileszkozon keresztul. Egyetlen kattintassal lathatja, hogy a gyerekek hazaerkeztek-e, vagy annak nyitnak-e ajtot, akinek akarja.

Kijelentkezes PIN koddal

A Nuki zarolasat PIN kodjaval vagy Bluetooth-kulcsaval is feloldhatja. A hozzaferesi kodok mobilalkalmazasbol akar tavolrol is, egyszeri hasznalatra, meghatarozott ideig vagy hatarozatlan ideig tarsithatok. A PIN kodokat barmikor torolheti vagy modosithatja.

Mindegyik Nuki billentyuzet 99 kulonbozo kodot kepes tarolni, es barkihez hozzarendelheti oket. A tevekenysegnaplon keresztul lathatja, hogy ki lepett be a hazba.

A Nuki billentyuzet kozvetlenul az ajtokeretre ragaszthato a mellekelt ragasztoszalaggal, vagy valaszthato a csavarokkal torteno felszereles is.

Figyelem: A Nuki billentyuzetet nem tartalmazza a csomag. Kulon megvasarolhato.

Feloldas Bluetooth digitalis kulccsal

Van olyan gyereked, aki meg nem hasznal okostelefont, vagy olyan nagyapad, aki meg a normal kulcsokat sem tudja kezelni? A Nuki Fob digitalis kulcs minden helyzetben idealis. Raadasul a Nuki Fob kulcs letiltasa es csereje gyerekjatek a teljes zarrendszer cserejehez kepest.

A Nuki Fob egy Bluetooth digitalis kulcs a Nuki Smart Lock-hoz, amely lehetove teszi az ajto zarasat vagy kinyitasat mobiltelefonja segitsege nelkul.

Akar 200 Nuki Fob kulcs is tarsithato egy Smar Lock-hoz, es ha elveszit egy kulcsot, a Nuki intelligens zarhoz valo hozzaferese egyszeruen es gyorsan visszavonhato az Androidra, iOS-re es Webre elerheto mobilalkalmazasbol.

Figyelem: A Nuki Fob kulcsot nem tartalmazza a csomag. Kulon megvasarolhato.

Nagyobb autonomia a Smart Lock 4.0 PRO szamara

A csomagban talalhato Nuki Power Pack akkumulatornak koszonhetoen a Nuki intelligens zar tobb mint 6 honapos autonomiat elvez (napi 8 muvelettel).

Az akkumulator NiMH tipusu, kapacitasa 2500 mAh, 12Wh, es a csomagban talalhato USB C kabel segitsegevel ujratoltheto.

A Nuki alkalmazas segit pontos attekintest tartani a Power Pack akkumulator toltottsegi szintjerol. Push ertesitest kap, ha az akkumulator toltottsegi szintje 20% ala esik.

Lock 'n' Go

A Lock 'n' Go funkcio segitsegevel beallithatja, hogy a Nuki Smart Lock automatikusan bezarja az ajtot nehany masodperccel azutan, hogy elhagyja otthonat.

Automatikus zaras

Az Auto Lock funkcioval a Nuki Smart Lock 4.0 nehany masodperc mulva automatikusan bezarul, ha az ajtot mar nem hasznaljak.

Automatikus feloldas

Felismeri telefonjat, ha kozel van a zarhoz, es automatikusan kinyitja az ajtot anelkul, hogy kivenne a zsebebol.

Konnyu telepites

A Nuki Smart Lock a meglevo ajtohengerre szerelheto fel, a kulccsal belulrol, a csomagban talalhato ket rogzitolap egyikevel.

Veszfunkcios henger javasolt, amely kivulrol akkor is nyithato, ha belul kulcs van. A hengernek belulrol legalabb 3 mm-rel ki kell allnia az ajton kivulre.

A telepites kevesebb, mint 3 percet vesz igenybe, es lyukak es csavarok nelkul tortenik.

A csomag tartalma

1× Nuki Smart Lock 4.0 Pro

1× szerelolap – csavar

1× szerelolap – ragaszto

1× imbuszkulcs

1× Nuki Power Pack

1 × USB Type C toltokabel

1× kezi

Szin
Feher
Fekete
50 elem
3.0 Pro
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.