Yale intelligens zar szekrenyekhez,...
Yale intelligens zar szekrenyekhez,...
Yale intelligens zar szekrenyekhez,...

Yale intelligens zar szekrenyekhez, bluetooth

2100132
Raktáron
430,00 lei
Adóval együtt

Jellemzok es specifikaciok:

  • Alkalmazasvezerles barhonnan
  • Automatikus zar funkcio
  • Konnyen felszerelheto, a legtobb szekrenyhez es fiokhoz illeszkedik
  • A tavvezerleshez Yale Connect Wi-Fi Bridge szukseges (kulon rendelheto). Ezzel a tartozekkal azonnali riasztasokat kaphat telefonjan, es integralhato a hangsegedekkel (Google Assistant es Alexa)
  • Rogzitesi hardver mellekelve – egyszeruen szerelje be a zarat a szekrenybe vagy a fiokba a mellekelt hardver es ragasztoszalag segitsegevel
  • Kettos faktoros biztonsag
  • BLE, AES, TLS titkositasi technologiak

 

Rogzitse a szekrenyeket vagy fiokokat a Yale Smart Cabinet Lock segitsegevel.

Felszerelheto egy- vagy dupla szekrenyajtokra vagy meglevo fiokokra, hogy az ertekeket vagy veszelyes arukat gyermekektol tavol tartsa.

A Yale Access alkalmazassal ertesitest kaphat, amikor kinyitottak a szekrenyet vagy fiokjat, valamint ha az intelligens szekreny zarat bezartak vagy feloldottak.

Vedje a gyerekeket

Kivaloan alkalmas konyhai szekrenyekhez vagy furdoszobai szekrenyekhez, ahol tisztitoszereket, veszelyes eszkozoket vagy alkoholos italokat tarolnak, igy biztos lehet benne, hogy kisbabaja biztonsagban van es elerhetetlen.

Otthoni munkavegzes

Szerelje be az intelligens szekrenyzarat egy szekrenybe, fiokba vagy mas tarolohelyre az irodaban, hogy megovja a fontos dokumentumokat vagy ertekeket.

Nyaralo haz

Ha van nyaraloja, az intelligens szekrenyzarral lezarhat minden olyan szekrenyt vagy fiokot, amelyet nem szeretne, hogy vendegei hasznaljanak, amig az On ingatlanan tartozkodnak.

Kozos lakoterek

Hasznalhatja az intelligens szekrenyzarat, ha masokkal el egyutt, es szeretne megovni fontos ertekeit. Hasznalja barmilyen szekreny vagy fiok zarasara a szobajaban vagy a konyhajaban.

50 elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.