NUKI billentyűzet - intelligens...
NUKI billentyűzet - intelligens...

NUKI billentyűzet - intelligens zárhoz NUKI SMART Lock

2010018
Elfogyott – feltöltés alatt
399,00 lei
Adóval együtt

NUKI billentyűzet

Nuki SMART Lock 2.0-val vagy 3.0-val működik (a csomag nem tartalmazza)

2 év garancia

 

Nuki billentyűzete segít megszabadulni a gondoktól.

Elfelejtetted már a telefonodat? Vagy zavartalanul el akarsz menekülni? A Nuki billentyűzettel egyedi 6 számjegyű kóddal bármikor beléphetsz a házba. Ugyanakkor a billentyűzet lehetővé teszi akár 99 különböző kód tárolását, és bárkihez hozzárendelheti őket. Így nem kell az egész család kódját megváltoztatnia, ha takarítónőt cserélt, vagy meg kell nyitnia a telepítőknek. A tevékenységi naplón keresztül ellenőrizheti, hogy ki lépett be a házba, és így folyamatosan védheti vagyonát.

Intelligens frissítés

A billentyűzet bármely Nuki Smart Lock-kal használható. A billentyűzet kezelése a Nuki alkalmazással történik. A Nuki Bridge segítségével 6 számjegyű hozzáférési kódokat is hozzárendelhet, ha úton van.

Egyéni hozzáférési kódok

Mindegyik billentyűzet egyszerre 99 különböző hozzáférési kódot tud tárolni. Ön dönti el, hogy az egyes felhasználók milyen engedélyeket kapjanak. A Nuki tevékenységnaplójának köszönhetően bármikor nyomon követheti, hogy ki lép be otthonába.

Elegáns dizájn

Az egész termékcsaládhoz hasonlóan a billentyűzetet is az EOOS tervezte. A számok világosak, így éjszaka is optimális működést biztosítanak. A LED szalag jelzi a behelyezési és blokkolási folyamat sikerességét.

Egyszerű összeszerelés

A Nuki billentyűzetet az ajtó elé, kívülre, ragasztással vagy csavarokkal rögzítjük. A telepítést bárki elvégezheti néhány perc alatt, vezetékek vagy kábelek csatlakoztatása nélkül.

No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.