SmartWise T1R1B/W 1 csatornas vezetek...
SmartWise T1R1B/W 1 csatornas vezetek...
SmartWise T1R1B/W 1 csatornas vezetek...

SmartWise T1R1B/W 1 csatornas vezetek nelkuli RF erintokepernyos fali kapcsolo, fekete vagy fehér

2080128
Raktáron
73,00 lei
Adóval együtt

Uveg erintokepernyos elolappal ellatott kapcsolo. Kompatibilis a Sonoff T1 es TX kapcsolokkal, mas T1 es TX kapcsolok be- es kikapcsolasa vezetek nelkul (radiofrekvencian keresztul). Hasznalja alternativakent es fej-letra vagy fej-kereszt kapcsolokent. Taviranyitoval vezerli a Sonoff 4CH Pro es a Sonoff RF (R2), (R3) releket. Az egysavos eszkoz fekete vagy fehér szinben erkezik.

Szín
  • Fehér
  • Fekete

 

A SmartWise T1R1B a legujabb vezetek nelkuli RF (radiovezerles) erintokapcsolo, amelyet gyakran hasznalnak ketiranyu vezetek nelkuli kapcsolokent a Sonoff TX es Sonoff T1 kapcsolokhoz. Az R2 az uj termekvaltozat - az elozo verzioval megegyezo kitekintessel -, de belsoleg egy erosebb RF chippel es 2 db CR2032 elemnyilassal bovitve a hosszabb akkumulator-elettartam erdekeben.

Az erintouveges elolap merete megegyezik a korabban kaphato Sonoff T433 mereteivel, es szinte azonos perspektivaval erkezik.

Kompatibilis a Sonoff T1 es TX okoskapcsolokkal (WiFi + RF-vel szerelve), kialakitasuk jol harmonizal.

A fali kapcsolohaz belsejeben egy 433 MHz-es RF (radio) taviranyito talalhato. Az eszkoz nem onallo hasznalatra valo, parositsa vezetek nelkul a Sonoff T1 (1C / 2C) es TX T1, T2, T3 (1C, 2C, 3C) sorozatu kapcsolokkal radiofrekvencian vagy RF atjaron, peldaul Sonoff RF Bridge-en keresztul.

Kompatibilis a Sonoff RF relekapcsoloval es a Sonoff 4CH Pro relekapcsoloval is, a relek tavvezerlesere es az RF vagy 4CH Pro relehez csatlakoztatott lampak vagy egyeb keszulekek be- es kikapcsolasara hasznalhato. A SmartWise T1R1/T1R2/T1R3 RF taviranyitok 2 db CR2032 elemmel mukodnek, a csomag nem tartalmazza.

Rogzitse a falhoz csavarokkal (nem tartozek) vagy ketoldalas ragasztoval (tartozek). Egyaltalan nincs szukseg kabelezesre, radiofrekvencian keresztul vezerli a tobbi T1/TX kapcsolot. Nincs a falon beluli alkatresz, nincs szukseg elektromos fali dobozokra.

A termek jellemzoi:

  • Erintokapcsolo - uveg elulso erintopanel
  • A meretek megfelelnek az EU szabvanyoknak: elolap 86x86mm, melyseg 13mm
  • Konnyen rogzitheto - rogzitse a falhoz csavarokkal (nem tartozek) vagy ketoldalas ragasztoval (tartozek)
  • 433 MHz radiofrekvencia a Sonoff T1 es Sonoff TX kapcsolok, Sonoff RF relek (R2) es (R3), Sonoff 4CH Pro rele (R2) vezerlesehez vagy a Sonoff RF Bridge atjarohoz valo csatlakozashoz.
  • Csatlakoztasson akar 14 darab RF kapcsolot a T1 vagy TX kapcsolokhoz (vagy max. 1 RF taviranyitot a Sonoff 4CH Pro R2 relekapcsolohoz vagy tobb RF taviranyitot a Sonoff RF relekapcsolohoz).
Szin
Feher
Fekete
50 elem
5999572030322
SMW-KAP-T1R1B-R2
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.