ARIZ fali lampa, beton vagy...
ARIZ fali lampa, beton vagy...
ARIZ fali lampa, beton vagy...
ARIZ fali lampa, beton vagy...

ARIZ fali lampa, beton vagy termeszetes fa

2220021
Raktáron
199,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Izzo: E27, 1x60W, 1x15W LED, 50-60Hz, ~220-230V, IP20, II. osztalyu keszulek

Az izzot nem tartalmazza.

Meretek: 10/10/10 cm

Anyaga: beton vagy termeszetes fa

Szin: szurke

Szín
  • Konkrét
  • Természetes fa

 

ARIZ beton fali lampa

Szereted a minimalizmust, es a nyers enteriorben erzed magad a legjobban? Szeretne, hogy gyonyoru targyak vegyenek korul a maguk abszolut egyszerusegeben? Hivja meg otthonaba az ARIZ falilampat, amely csodalatosan megvilagitja barmelyik helyiseget, amelyet valasztott. A beton konstrukcio tokeletesen illeszkedik a tetoterek elrendezesebe, es az ipari belso terekbe is fenyt es karaktert ad.

Nyers minimalizmus

Csodalkozzon minden nap azon a minimalista es elegans teren, amelyet otthonaban teremt az ARIZ beton falilampaval. A modernista belso tereket szem elott tartva terveztem, amelyek szivesen fogadjak az avantgard megoldasokat.

Konnyen fenntarthatja a rendet

Szereti, ha a lakasa tokeletesen rendezett? Az ARIZ fali lampaval nem vesztegeti az idot a hosszadalmas tisztitassal. Egyszeru formaja azt jelenti, hogy csak egy pillanatra van szuksege, hogy megszabaduljon a portol.

Minden szobahoz

Elvezze a minimalista stilust minden szobaban. Az ARIZ fali lampa a haloszobaban, a nappaliban es meg a konyhaban is ragyogni fog. Kiegesziti a modern belso tereket, es pontosan annyi fenyt biztosit, amennyire szuksege van

Szepseg es tartossag

Szereted a tartos es idotallo megoldasokat? Hivja belterbe a vilagosszurke betonbol keszult ARIZ falilampat. Nemcsak nagyszeruen kiegesziti a loft vagy ipari belso tereket, de hihetetlenul tartos is.

Barmilyen szinu es erossegu

Az ARIZ fali lampa cserelheto E27-es izzokkal van felszerelve, melyekkel a helyiseg tipusanak megfelelo szint es fenyerot valaszthat. A valasztas a tied!

Kenyeztesse magat eleganciaval minimalista stilusban!

Szin
Beton
Lemn natural
52 elem
5903282706750
SL.0676
No reviews

5 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.