LEO LINE keramia aplika, feher
LEO LINE keramia aplika, feher
LEO LINE keramia aplika, feher
LEO LINE keramia aplika, feher
LEO LINE keramia aplika, feher

LEO LINE keramia aplika, feher

2220028
Raktáron
139,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Izzo: E27, 1x60W, 1x15W LED, 50-60Hz, ~220-230V, IP20, I. osztalyu keszulek

Az izzot nem tartalmazza.

Meretek: 14/14/14 cm

Anyaga: keramia, uveg

feher szin

 

A modern LEO LINE keramia fali lampa

Toltse meg modern belso teret gyonyoru fennyel! Ez a LEO LINE keramia fali lampa segit ebben. Jatssz a lehetosegekkel: kiserletezzen szinekkel, vilagos szinekkel vagy elhelyezessel. Ezzel a lampaval teret ad a kreativitasnak!

Nincs tobb tisztitasi problema

A LEO LINE keramia fali lampat egyszeru formajanak koszonhetoen konnyeden tisztan tarthatja. Felejtse el a port a nehezen elerheto sarkokban. Falilampank tisztitasa gyors es egyszeru.

Szep vizualis hatas

A lampa fenye fel-le terjed, a feher, matt keramiahaz pedig a megvilagitott felulettel kombinalva gyonyoru vizualis kompoziciot hoz letre. A fali lampa remekul fog mutatni a modern belso terekben, elbuvolo konnyedsegevel es elegans formajaval.

Barmilyen szint szeretne

A lampa feher keramiahazat meghagyhatja eredeti valtozataban, vagy barmilyen szinre festheti, belso terehez illoen.Csak a szokasos falfestekekre es egy ecsettel kell a kivant latvanyt letrehozni.

Gazdasagos izzok E27

Az E27* LED izzokkal garantalt a megtakaritas: ha kimerulnek, gyorsan es onalloan kicserelheti oket ujakra. Nem kell uj lampat vasarolnia, mint a LED-modulos lampak eseteben. A LEO LINE keramia falilampaba egyszeruen csavarjon be egy uj izzot, es kesz! *az izzot nem tartalmazza

A szukseges szin es ero

Allitsa be a vilagitas szinet es erejet a szoba stilusahoz vagy tipusahoz. A cserelheto E27-es izzoknak koszonhetoen teljes szabadsagot elvezhet – minden lampa mas-mas fenyt nyujthat: a gyenge meleg fenytol a hideg, feher fenyig.

A design mindig divatos

Elvezze a keramia fali lampa allando divatos megjeleneset! Az idotlen dizajn minden helyisegbe illeszkedik, igy otthona univerzalis diszeve valik.Hasznalja ki a keramia lampak adta lehetosegeket - belso tereben!

56 elem
No reviews

5 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.