ARIZ fali lampa, beton vagy...
ARIZ fali lampa, beton vagy...
ARIZ fali lampa, beton vagy...

ARIZ fali lampa, beton vagy termeszetes fa

2220020
Raktáron
199,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Izzo: E27, 1x60W, 1x15W LED, 50-60Hz, ~220-230V, IP20, II. osztalyu keszulek

Az izzot nem tartalmazza.

Meretek: 10/10/10 cm

Anyaga: beton vagy termeszetes fa

Szin: szurke

Szín
  • Konkrét
  • Természetes fa

 

ARIZ beton fali lampa

Szereted a minimalizmust, es a nyers enteriorben erzed magad a legjobban? Szeretne, hogy gyonyoru targyak vegyenek korul a maguk abszolut egyszerusegeben? Hivja meg otthonaba az ARIZ falilampat, amely csodalatosan megvilagitja barmelyik helyiseget, amelyet valasztott. A beton konstrukcio tokeletesen illeszkedik a tetoterek elrendezesebe, es az ipari belso terekbe is fenyt es karaktert ad.

Nyers minimalizmus

Csodalkozzon minden nap azon a minimalista es elegans teren, amelyet otthonaban teremt az ARIZ beton falilampaval. A modernista belso tereket szem elott tartva terveztem, amelyek szivesen fogadjak az avantgard megoldasokat.

Konnyen fenntarthatja a rendet

Szereti, ha a lakasa tokeletesen rendezett? Az ARIZ fali lampaval nem vesztegeti az idot a hosszadalmas tisztitassal. Egyszeru formaja azt jelenti, hogy csak egy pillanatra van szuksege, hogy megszabaduljon a portol.

Minden szobahoz

Elvezze a minimalista stilust minden szobaban. Az ARIZ fali lampa a haloszobaban, a nappaliban es meg a konyhaban is ragyogni fog. Kiegesziti a modern belso tereket, es pontosan annyi fenyt biztosit, amennyire szuksege van

Szepseg es tartossag

Szereted a tartos es idotallo megoldasokat? Hivja belterbe a vilagosszurke betonbol keszult ARIZ falilampat. Nemcsak nagyszeruen kiegesziti a loft vagy ipari belso tereket, de hihetetlenul tartos is.

Barmilyen szinu es erossegu

Az ARIZ fali lampa cserelheto E27-es izzokkal van felszerelve, melyekkel a helyiseg tipusanak megfelelo szint es fenyerot valaszthat. A valasztas a tied!

Kenyeztesse magat eleganciaval minimalista stilusban!

Szin
Beton
Lemn natural
50 elem
5903282706811
SL.0682
No reviews

5 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.